0

kariyer yaparken tabii ki de bizim gibi kariyer yapmak isteyen ve bizimle bu konuda yarışa giren insanlar olabilir. ve tabii ki de zirve tek kişilik olduğu için bizi çekemeyenler olup bizim yolumuza taş koyacak ve kendilerini göstermeye çalışacaklardır. yarış olan ortam her zaman güzeldir insanlar yarış ortamında daha hırslı ve başarılı bir şekilde ilerleyebilirler ancak yarışı hileye dökmemek gerekir ki içinde kötülük barındırmamalsınız eğer o yarışın içinde kötülük varsa zaten içerisinde kötülük olan yarışı başında kaybetmiş demektir.

0

ayağınızı kaydırmak isteyen çok olabilir dikkat etmek lazım. bu devirde kimseye güven olmaz o yüzden işle ilgili oradaki rakiplerinize laf vermemeye çalışın. zaten diğer türlü işinizde başarılı gerektiği gibi yapıyorsanız hakettiginiz yere elbette gelirsiniz tabi patronunuz torpilli birilerini almazsa.

0

her insanın belli bir hedefi amacı vardır kimi başarılı olup amacına hedefine ilerler fakat hedefimize ulaştığımızda sadece bununla bitmiş sayılmaz hedefimizde de başarılı olup işimizi en düzgün şekilde yapmamız gerekmektedir fakat bu anlatıldığı göründüğü kadar kolay bir eylem değildir hedeflerimize araçlarımıza ulaşana dek önümüze engel ve hatta engeller çıkacak ve çıkmaya devam edecektir asla pes etmemeliyiz ve önümüzdeki en büyük engel insanlar olacaktır iyi forumlar