0

metrobüsteki en büyük sorun herkes birbirine akraba olmasidir bence metro sayilari artmasi lazim türkiyede metro sayisi çok az ve çok cahil şekilde kullaniyoruz yaşlilara yol vermiyoruz hamile kadinlara yol vermiyoruz ne kadar kötü bir şey bu ama bir japonya bakin herkez sira sira biner sira sira iner biz toptan haydeee diye girer haydee diye çikariz ben bu durama acilen bir çözüm bulunmaladir bana göre bu durum çok ama çok saçma

0

metrobüslerdeki en büyük sorun kalabalık olmasıdır. insanların birbirine saygısızca davranmasıdır. ayrıca itiş ve kakışın olduğu bir ortamda bazı insanları gereğinden fazla saygısız olmasıdır. öte yandan üstü başı kokan, uzun zamandır banyo yapmamış insanların çevreyi rahatsız etmesidir. özellikle de ayakta duran bayanların yaşadığı sorunlarda bu işin ayrı bir boyutu.

0

metrobüslerdeki en büyük sorun erkeklerin düşüncesiz davranmasıdır erkekler yayıla yayıla oturuyor kadınlarda bundan rahatsız oluyor . metrobüslerdede sole bir tesbit yaptım . bir araba sürerken yada bir arabada yolculuk ederken emniyet kemeri takmamak yasak ve de cezası çok fazla . ama metrobüslerde insanlar ayakta yolculuk ediyor en büyük çelişkide budur . bence bu duruma acilen bir çözüm bulunmalıdır . bence bu durum çok saçma bana göre .