0

evli değilim ama genellikle eşlerin evde en çok sorun yaşadıkları şeylerden bazılarını biliyorum en azından. mesela eşiyle en önemli sorun yaşadıkları genellikle kaynanası oluyor. kaynanası oğlumu çok fazla dolduruyor bazen geline karşı gerçekten bazı kaynanalar var ki gelini aşırı şekilde kıskanıyor oğullarından o yüzden bence hiç bir şekilde kaynanaların artık en azından eşleri ile aralarında girmemesi gerekir bunlara dikkat etmesi gerekenler bu yüzden evde aşırı şekilde kavga edebiliyorlar sorun yaşayabiliyorlar erkek ise ikisi arasında kalabiliyor maalesef . başka bir sorun yaşadıkları en önemli konu ise para konusu. para konusu gerçekten evli insanlar için çok önemli bir şey geçimin sağladıkları bir şey kendi ihtiyaçlarını,çocukların ihtiyaçlarını, kendi ihtiyaçlarını yani bir sürü ihtiyaçlarını karşıladıkları şey artık para. o yüzden özellikle de her iki taraf çalışıyorsa veya bir tarafın daha fazla alıyorsa maaş gerçekten onlar için çok iyi olur. eğer ki tek taraf sadece sadece asgari ücretle alıyorsa eğer maalesef ki o maçta hiçbir şekilde ayın sonunu göremiyorlar hele ki çocukları varsa.gene anlamda para konusu özellikle evli çiftlerin en çok sorun yaşadığı konulardan birisi bazen bir sorun yaşadıklarını da mesela erkek eşinden ayrıldığında veya hiçbir şekilde eve para getirmediğinde boşanma sebebi olabiliyor bu. başka bir sorun ise gerçekten en önemli sorunlardan birisi diye düşünüyorum kıskançlık.evli çiftler gerçekten hele ki ilk zamanlarda evli olduklarını da gerçekten çok sorun yaşıyorlar kıskançlık konusunda sanki güvenmiyorlar herhalde birbirlerine o yüzden sorun yaşıyorlar. gerçekten kıskançlık neden oluyor anlamış değilim çünkü sonuçta o kişiyle evleniyorsun o artık senin başka birisine gidemez herhalde ama onlar ne derse kıskanıyorlar.o yüzden evli çiftlerin genellikle evde sonra yaşadıkları en önemli konu tabii ki de kıskançlık tabii ki de ilk zamanlarda ama. başka bir sorun ise erkeğin genellikle en çok erkekler yapıyor tabii ki de bunu eve geç gelmesi.erkekler bazen eve geç gelebiliyorlar aradıklarında eşli genellikle işim uzadı deyip sürekli aynı şekilde tekrarlıyorlar tabii ki de kadınlar farklı şeyler düşünüyorlar o yüzden en azından eşlerinin onları belli bir güvence vermesi gerekiyor ve her gün eve geç gelmesi gerekiyor özellikle de erkeklerin.genel anlamda evli çiftlerin genellikle evde yaşadıkları sorunlar bunlar daha çok ben tabiki de bunları genellikle çevremden gördüklerim kadarıyla evli çiftlerden gördüğüm kadarıyla burada yorumladım.

0

anlasmamadan ve ben cok zıttım
ve evli degilim evlide olmak asla istemem

0

benim en çok sorun yaşadığım şey tlf başka da bir şey yok. gerçi benim de çok bi alışkanlığım da yok. örnek verecek olursam sigaram yoktur. tütün gibi ürünleri de kullanmam. alkolüm yoktur. bundan dolayı bir tek bağımlı olduğum şeyim tlf dur. velhasılı tlf numdan çok tartışma çıkıyor. yok efendim tlf na gömülüp gidiyorsun. sonra beni duymuyorsun falan bu tarz tartışmalar işte başka da bir sorunumuz yok. daha da olmaz inşaallah.

0

öncelikle sorun kimden kaynaklandığı çok önemli. genellikle kaynanadan dolayı kaynaklanır.ekonomik sıkıntıdan dolayı olabilir.

0

genellikle şu nedenlerden ;
görev paylaşımı düzensizliği
yemek yapamama
tartışma konusu bulma
eve geç gelme
telefon numarası vermeme
dedikodu
yüksek ses
işte çalışmama
aileye ve anneye daha düşkün olunması

0

alkol bütün kötülüklerin anası babası ve danasıdır.

0

hangi konu hakkında yaşıyoruz onada bağlı.ayrıca sorun yaşıyosan bazı şeyler yolunda gitmiyo demektir.

0

kaynana
kayinbaba
para
issizlik
arkadas cevresi
kısıtlama
sorumsuzluk
-_-