0

öncelikle düşüncelerinde öncelikle 40 harf 2krs vererek dağa güzel olurdu ve haftada bir yarışma düzenleyerek dağa fazla kazanç sağlayabilirdi 40 harf olarak 1 krs vermesi çok az ve öncelikle 2 krs vererek dağa güzel olurdu.

0

bence de seviyelere göre kazanç sağlanabilir. ama sadece cevaplarda geçerli olacak. sorularda değil. şuan bile çok cevapsız soru var mesela..

0

bence bu sistem gayet iyi. hiç ellememek lazım. kazanç oranları iyi. böyle devam edebilir. tabi daha iyisi olursa neden olmasın. tüm sorumani grubuna teşekkürler.

0

fark kazanc sisteminden kastın nedir soru cevaplamak ve soru sormak tan bahsediyorsan en iyi kazan yöntemi ama başka şekilde de oluşturulabilir

0

bence böyle gayet iyi adamlar bizim için ellerinden geleni yapıyorlar zaten . ben gayet güzel buluyorum. bence hergün iki kat kazanç olsa çok iyi olurdu.

0

evet oluştursa fena olmaz. mesela bir yarışma sistemi düzenleyebilir ve buna iyi bir kazanç verebilirler. yada farklı bir kazanç sistemi oluşturmadan soru başına verdiğimiz cevabın kazancını arttırsalarda olur.

0

arkadaşlarımında dediğimi ne gibi farklı kazanç yani anlamadım seni. zaten burada yarışmalar var kaç haftadır yarışma falan yok ama olacak sorumani özelden sordum yarışmalar devam edecek dedi. bakalım bekliyelil ne olacağına ama zaten yarışmalardan kazanç sağlayabilirsiniz ,çabalarsak olur neden olmasın ki.

1

ne gibi olabilir bilmiyorum ama benim onerim;10 cevaptan fazla yanit alan soru sahiplerine ek kazanc verebilir mesela.

0

nasıl ne gibi onu da açıklasaydın bari de olumlu yada olumsuz diyebilirdik arasıra 2 kat kazannçlı ve para ödüllü yarışmalar oluyor da son 3 4 gündür sessziler bu konuda