0

insanların günümüzde ruh halleri çok değişkendir.hele belli bir yaş grubundakiler özellikle gençler.ama yaşlılar da bu durumdan payını alıyor.yaşlılar bildiğimiz kadarıyla çok huysuzdurlar.bir de insanların bazıları ikiyüzlü ve yapılacak hiçbir şey yok bu konuda.arkadaş seçimlerimizde bazen dikkatsiz davranabiliyoruz bize bir kişinin bir zararı olmasa bile onun bencil olmasının farkına çok sonraları varıyoruz.bu durum da bize sinsi bir şekilde ruhsal olarak zarar verebilmektedir.havaların değişmesi gibi insanlar da artık çok çabuk değişiyor bir de havalar da insanların ruh halini olumlu ve olumsuz etkileyebiliyor.günün yorgunluğu, stres, çevresel faktörler, yaşadığımız bazı problemler de bizi kötü etkileyebiliyor ve biz her ne kadar karşımızdakini suçlu bulsak da kendimiz farkında olmadan karşımızdaki insana tuhaf davranabiliyoruz.

0

insanların bir kısmı bir gün farklı, diğer gün farklı davranır. bu, onların aslında kararsız olduklarını gösterir. kararsızlıklarının sebebi ise derin derin düşünmemektir. aslında insanların bir çoğu, bazı şeyleri gerçekten doğru olduğuna emin oldukları için yapmazlar. duygularıyla hareket ettikleri için anlık davranırlar. bu elbette çok zararlı ve faydasız bir sonuç doğurur. ama iş davranışta değil, düşüncededir. önce ciddi ciddi düşünmesi gerekir. kendi varlığı hakkında düşünmelidir. varoluş hakkında düşünmelidir. derin düşünmeyen insanları ya duyguları yönlendirir ya da diğer insanlar. bu yüzden aslında bir esir gibi yaşarlar. oysa insanı yönlendirmesi gereken şey aklı ve vicdanıdır. gerçekten aklını kullanan bir insan elbete bir gün farklı, diğer gün farklı davranmayacaktır. çünkü düşünen insan, bilinçli yaşıyordur. bilinçsiz olan ise zaten yaşamıyor gibidir, bunların kendilerine de faydası olmaz topluma da.

0

günümüzde insanları anlamak pek de kolay değil, psikolojik olarak birgün başka birgün başka olmaları bence günümüzde pekde zor bir kavram değil.

0

insanların duygu durumları gün içinde yaşadıklarına göre değişir bazen saçma şeylere yersiz tepkiler verebilirler. yada ikizler burcudur bilemiyorum

0

insan herşeyw uyum sağlayan en dayanıklı hayvandır bir gün gelir mutlu diğer gün mutsuz olabilirsin farklı farklı davranıyorsa ya ergendir ya kişiliği oturmamıştır

0

ben hiçbir şekilde samimi bulmuyorum insanları bir gün iyi diğer gün kötü davranışlarından gerçekten çok itici oluyorlar o yüzden o insanlarla arkadaşlık dahi etmiyorum uzaklaşıyorum genellikle onlardan. tabii ki de insanın her gün aynı şekilde değil ruhsal durumu o gün önemli bir şey olabilir ailesini kızmış olabilir, eşini kızmış olabilir size patlayabilir ama gerçekten bunu size aslında hiçbir şekilde yapmaması gerekir. sonuçta bunlar bizi ilgilendirmiyor. eğer ki bir gün iyi diğer gün kötü davranıyorsa illaki burada bir sorun vardır kişi de bu insanlarla hiçbir şekilde arkadaşlık veya çevrenizde bulundurmamalısınız diye düşünüyorum zaten eğer ki sürekli size karşı bir gün 2 bir hafta kötü davranıyorsa illaki bir sorun vardır o kişide yani insan önemli bir şey ondan sonra o gün mesela sürekli suratı askılı olmaz.illaki burada size karşı yapılmış iki yüzlük vardır diye düşünüyorum çok samimi gelmiyor açıkçası böyle insanlar genellikle uzak durmayı tercih ediyorum böyle insanlardan.benim de çevremde vardı böyle bir insan özellikleri arkadaşlarımdan biri sürekli bana karşı birgün iyi birgün kötü ertesi gün suratı asık ertesi gün gülüyor sürekli bazen de suratı asık oluyordu gerçekten de dengemi bozuyordu o yüzden onunla arkadaş gitmeyi kestim ve şu anda gerçekten çok rahatım.

0

yani insanlar nankör ,bencil ,yalaka ,yalancı ,menfaatçi olduğu için insanlar bir gün iyi bir gün kötü olurlar. hani kime yalakalık yapacağını gerçekten de bilmezler öyle bir kişiliğe sahip bu insanlar mesela başını çeken benim kaynanam benim kaynanam kadar ben farklı bir insan görmedim. bir gün farklı diğer ,gün çok çok farklı anlamış değilim. yani hayatımda zaten öyle farklı insanlar girdi ben her zaman çıkarmışımdır. hayatımda öyle insanların hiçbir zaman benim hayatım da yeri olamaz. çünkü o insanlar bana hiçbir zaman samimi gelmiyor. ben zaten bu hayatta yalakalık ,yalancı, bencil ,nankör insanlara hiçbir zaman sevmedim. hani ben kimseye böyle davranmadım kimsenin de bana davranmasını istemem zaten istemediğim için de hayatımdan hep çıkardım. çok şükür öyle insanlarla benim işim olmaz. allah'a yakın bana uzak olsunlar.

0

vallahi öyle davran insanları ben hiç samimi bulmuyorum. yani bir gün farklı bir gün farklı olmak için helede ortada bir sebep yoksa öyle davranmaları bana çok saçma geliyor. öyle davranmalarının bir anlamı yok bence.. ben öyle insanlarla asla muhatap olmuyorum arkadaşlar yani elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum ve asla samimi olmuyorum çünkü öyle insanları düşünsenize sizinde psikolojinizi dengemizi bozar. ne oluyor dersiniz sorgulamaya falan başlarsınız yani boş yere baş ağrısı öyle insanlardan uzak durun derim. neden öyle davranırlar biliyor musunuz ya sizi kıskanıyor dur ya da gönlunun olmadığı bir şey vardır ya da kendini çok beğenmişti başka bir sebebi yok yani bunun.