0

aslında güzel bir takım oyunu sergiliyorlar fakat en büyük şansızlıkları ise ingiltere liginde olmaları manchester city cok iyi gidiyor

0

gecen seneye oranla bu sene bıraz daha kotuler cıtynın arkasında kaldılar bu senede ve ılerı uclu gol oranı dustu bu sene o yuzden sampıyonluk sansı zor.

0

jurgen klopp takımın başına geldikten sonra özellikle şampiyonlar ligi'nde elde ettikleri başarılar hala hafızalarda ki yerini koruyor.özellikle ileri üçlüsündeki önemli gol silahlarıyla rakiplerine korku salan liverpool premier league'nin şampiyonluğun favorilerinden.

0

liverpool liginde cok basariki ozellikle muhammed salahi cok begeniyorum hem oynayisini hem karakterini cunku o muslumanlari temsil ediyor

0

liverpool takımı çok srverek izlediğim bir takımdır. genellikle maçları bol gollü geçer şuan orda oynamakta olan mohammed salah isminde müsluman bir oyuncumuz var geçen sene harikalar yarattı bu senede umarım başarılı olur.

0

liverpool takıma baktığımız zaman gerçekten büyük bir kadroya sahip olduklarını söylemek daha doğru olacağını düşünüyorum. bunun için biraz daha destek lazım ve takımın kadrosunu tamamen genişlemesi lazım diye düşünüyorum. yakın zamanda transfer sezonlarına girdiği zaman maddi bir konuda gerçekten maddi konuda büyük bir destek olması gerekiyor. şu anda taraftarları gerçekten tam destek verdiğini söyleyebiliriz bazı açılardan. yönetime baktığımız zaman gerçekten başarılı bir yönetim olduğuna ve şu anda hiçbir sıkıntının yaşanmadığını söylemek doğru olur aslında. geldiğin zaman da gerçekten çok büyük sorunlar çıkarabilecek diyi tahmin ediyorum. çünkü kadrolarında istedikleri gibi oyuncuların bulunmaması onların daha da kötü duruma sokmasına neden oluyor. büyük ihtimalle ikinci yarıda yapılacak transferler gerçekten takım için iyi olacaktır ve tamamen farklı bir kadro ile sahada çıkacağını tahmin ediyorum. genel olarak maçlarını takip etmeyi çok seviyorum. inşallah yakın zamanda da düzelirler ve maçlarını izlediğim zaman zevk alırım.

0

liverpool genel olarak çok güzel futbol oynayan bir takımdır. şuan ligde çok iyi oynuyorlar bence böyle oynamaya devam etmelidirler. şampiyonlar liginde son maçta psgye mağlup oldular ancak oynadıkları oyun taktire şayandır. bence liverpool bu sene m.cityi her iki maçta yenme başarısı gösterirse şampiyon olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. liverpool takımı benim için hücum anlamında genel olarak tüm takımlar arasında en iyi hücum oynayan bir takımdır. özellikle mohammed salah ve firmino takımı sırtlayan iki isimdir. bence salah bu sene pek iyi başlamadı ancak kendisini toparlayıp geçen seneki performansına ulascağını düşünüyorum. salah geçen sene attığı gollerle ve yaptığı asistlerle dünyanın en iyi üç futbolcusu arasına girdi ancak en iyi oyuncu olamadı böyle müsluman bir oyuncunun performansı bu kadar iyi olması benim için çok sevindirici bir şeydir. firminoya gelecek olursak geçen sene harika oyun oynadı ve hemen hemen her maçta gol atıp takım için çok iyi işler başardı. bence liverpool bu sene geçen senekinden bir tık düşük oynuyor hücum anlamında geçen seneki gibi çok gol atamıyor ama toparlanıp geçen seneki gibi bir futbol oynarsa ben ligde ya ikinci yada şampiyon olacağını düşünüyorum, sampiyonlar liginde ise yarı final görcek düsüncesindeyim benim için liverpool ingiltere premier ligde m.cityden sonra en iyi futbol oynayan takımdır.

0

liverpool lige fena başlamadı.şu an manchester cityden sonra şampiyonluk için 2.favori takımlardan biri.2.sırada bulunuyor ve henüz mağlubiyeti yok.şampiyonlar liginde biraz sıkıntılı gibi.çünkü kızılyıldız gibi bir takıma karşı kaybetti.son maçını kazanmak zorunda.yoksana gruptan çıkamaz.ligde çok başarılı bir performansının olduğunu söyleyebiliriz.

0

liverpool takımda bakıldığı zaman hastaliginda büyük bir performans sergilediğini söyleyebiliriz. çünkü ingiltere'de oynadıkları oyun gerçekten çok büyük bir futbol kulübü olduğunu bizlere açıklıyor açıkçası. bu sene kadrolarında ilk yarı dönemde büyük bir değişiklik yapacaklarını tahmin ediyorum ve daha da kadrolarını ben işletmelerini gerektiğini düşünüyorum açıkçası liverpool takımı için. çünkü şu andaki kadro tamamen yetersiz kalıyor ve oynadıkları oyun da bazı eksiklikler görüyorum izlediğim kadarıyla. liverpool takımın ligdeki pozisyonu şu anda hiç kötü olmadığını görebilirsiniz aslında baktığın zaman puan durumu da. avrupa maçlarına baktığımız zaman diyor bu takımı avrupa'da gerçekten de büyük bir başarı ile ilerlediğini söyleyebiliriz inşallah daha da iyi yerlere gelebileceğini ve daha iyi transferler ile birlikte daha da başarı elde edeceğini düşünüyorum. özellikle başla örnek teknik adamın bence çok yetenekli bir teknik adam ve çok iyi transfer neler yapabileceğini bizlere kanıtladığını söyleyebiliriz. liverpool ün evindeki oynadığı maçta de genel olarak taraftarları her zaman arkalarına durduğunu ve hiçbir maçını kaçırmadan her maç stada geldiklerini ve statta boş yer kalmayacak anlamına geliyor bana göre bu maçlardan sonra. inşallah bu sene de her sene olduğu gibi duruyor bu takımda takip etmeye devam ederim ve gerçekten bu seneki oyuna işleri bana göre önceki senelere bakarak daha da ilerlemiş bir liverpool takım da görebiliyorum kadrolarını biraz daha genişletmeleri lazım sadece. bana göre bu sene büyük bir ihtimalle şampiyonluğu kaçırmış olduklarını düşünüyorum. şu andaki maddi sıkıntı da hiçbir sıkıntı olmadığını görebilirsiniz diyor bu takımda çünkü istedikleri oyuncu her zaman elde etmeye çalışan bir kulüp olduğu için her zaman profesyonel ve yetenekli oyuncuları almaya çalışıyor ve kadrosunda bulundurduğu da söylemek isterim. öteki yandan baktığımız zaman diyor bu takımı gerçekten ingiltere premier ligi'ndeki diğer ekipler ile karşılaştırıldığı zaman gerçekten de onlara karşı daha iyi olduğunu söyleyebiliriz. özellikle derbi maçlarında büyük bir ilgi odağı haline gelebilen liverpool takımı var gerçekten de bütün oyuncuları o maça kitleniyor ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını da söyleyebiliriz. şu ana kadar liverpool takımı gerçekten hücuma yönelik bir futbol sergilediği için hiçbir maçını kaçırmadan izlemeye devam ettiğimi söyleyebilirim sizlere ve gerçekten de her maçında genel olarak bol gollü geçtiği için her zaman izlemeyi tercih ediyorum hafta sonları özellikle belirli saatlerimi tamamen liverpool takımını ayırdığımız söylemek isterim. liverpool takımına baktığımız zaman aslında sonra da belirli eksikler olduğunu görebilirsiniz ama bunların üstesinden de belirli kaliteli oyunculara alarak üstesinden gelmek çok mümkün olduğunu düşünüyorum ama maddi konuda herhangi bir sıkıntı yaşamadıkları sürece ilk yarı dönem transferinde bunları da gerçekleştirecek takım olduğunu söylemek çok doğru olacağını düşünüy