0

evet var ama bunu kendimizden degil birbaskasindan duymak daha guzl olur

0

elbette var.
ama sadece iyi bir insansin ile yetinmeyip,allah neler yararmis da diyin.:)

0

aynaya bakıp kendime iyi bir insanım demem, beni güne güzel başlatır, fakat ben bunları zaten her gece düşünüyorum. ben iyi bir insanım, yaşamayı hak ediyorum, merak ettiğim güzel şeyler var diye düşünüyorum. yalnız nedense hayatımız hep umduğumuz gibi istediğimiz gibi gitmiyor. bir sürü aksaklıklar çıkabiliyor önümüze. hatta birine of dediğiniz anda, onun 5 katı daha fazla şekilde gelip sizi bulabiliyor. ama kendimle ilgili düşündüklerim konusunda içim çok rahat .iyi bir insanım kendim için ve çevremdekiler için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ,ve bu şekilde ilerlemeliyim doğru bir insan ,iyi bir insan olmak bunu gerektiriyor çünkü.

1

ben zaten sürekli olarak kendime aynaya baksan da bakmasan da sen iyi bir insansın diye hatırlatıyorum. ve farkındayım ki iyi bir insan olduğun için bu kadar kötülükle karşı karşıya kalıyorum. çünkü insanlara asla iyi biri olmak yaramıyor. iyiliğin adı farklı bir şey oluyor ve sizi kullanmaya başlıyorlar. o yüzden çizgimden çıkıp birilerine kötülük ettiysem eğer kesinlikle hak etmişlerdir. ama senin için gerçekten yarın sabah uyandığımda ama muhtemelen ben uyandığımda öğleden sonra falan olur kalktıktan sonra aynaya bakıp sen iyi bir insansın bunu asla unutma ve kendini sev diyeceğim. :) meditasyon için teşekkürler.

0

evet haklı olabilirsin insan olduğunu ve karşısındakinin de bir insan olduğunu anlaması lazım bazı kişilerin ama genelleme yapmak olmaz insan olduğunun farkında olanda çok kişi var . bence büyük sıkıntı kendini insan görüp karşısındakini görmeyenler de .

0

aynaya uzun zamandır bakamıyorum kardesim bazı cilt rahatsızlıklarım oldu , o yüzden bakmıyorum. yarın senin söylediğini uygulamaya çalışıyım, yani eğer cesaretimi toplayabilirsem .