0

kusura bakmayın arkadaşlar yarım kaldı. schalke 04 takımının gerçekten ne kadar kaliteli bir takım olduğunu çok avrupa'daki maçlarından bilmek değil aslında. bir zamanlar galatasaray ile şampiyonlar ligi'nde karşılaştıklarına hatırlayabiliriz. gerçekten bu sezon istediği gibi başlayamadı ama ikinci yarıda düzeleceğini tahmin ediyorum ve daha iyi yerlere gelebilecek bir takım izlenimi veriyor.

0

schalke 04 gerçekten çok başarılı bir alman ekibi olduğunu söylemem doğru olacaktır. inşallah ilerleyen zamanda daha da iyi yerlere gelebilecek bir kadroya sahip olmalarını çok isterim. şu anda bakıldığı zaman gerçekten de büyük bir eksik yaşadıklarını ve ligde puan kayıpları üst üste gelmeye başladı.

0

schalke04 almanya ligi ekiplerinden biridir. ve almanya liginde şuanda son sıralarda yer alıyor bu schakeyi görmek istemediğimiz yerlerden birisidir. takım nedendir bilinmez galibiyet almayı unuttu adeta ben schalkeyi şuanki fenerbahçemize benzetiyorum çünkü fenerbahçede aynı durumda ve kolay kolay galibiyet alamıyor. schalke bence iyi oyuncularını sattığı için bu duruma düştü şampiyonlar liginde ikinci sırada çıkmayı garantiledi. ancak ligde istedikleri durumda değiller. eğerki futbol anlayıslarını biraz değistirip cesur futbol oynarlarsa ben ligdede istedikleri yere ulaşcaklarından kesinlikle eminim. eski schalke nerde şimdiki schalke nerde eskiden bayern munihce veya dortmunda kafa tutan schalke hatta daha geçen sene ligi ikinci bitiren schalke şuan düşme potasında bence bunu hakediyorlar. çünkü ligde istenilen seviyede bir oyun sergilemiyorlar.eğer maç kazanmak istiyorlarsa biraz hücum futbolu oynamalıdırlar. hücum oynarlarsa gol veya goller gelir bunlar olursa puanlarda gelmeye başlar. ben schalke takımına güveniyorum yavaş yavaş galibiyet kazanıp üst sıralara gelecektir ancak şampiyonlar liginde pek ileriye gidemeyecektir. benim düşüncelerim ve yorumum bu şekildedir.

0

schalke 04 takımına baktığımız zaman aslında gerçekten başarılı bir takım olduğunu söyleyebilirim. özellikle de bu sene gerçekten çok kötü bir performans ile başladıklarını ve 5 maçın 5'ini de kaybetmiş durumdaydılar. ondan sonra tamamen toparlanma haline geldiler ve gerçekten de büyük bir başarı takım haline geldiklerini görebilmekdegiz açıkçası. genel olarak schalke 04 takımını takip etmeye çalışan bir kişiyim ve genel olarak da maçlarını kolay kolay kaçırmamaya çalışıyorum. çünkü oynadıkları oyun ve taraftar her zaman benim için farklı bir yeri olduğunu söyleyebilirim kalbimde. inşallah daha iyi yerlere gelecek her zaman kazanmasına ve başarılı bir şekilde yola devam etmesini isterim. gördüğüm kadarıyla baktığım zaman aslında şu anki takımı avrupa kupalarına büyük başarı elde etmeye çalışıyor bu sene. büyük ihtimalle de şampiyonlar ligi'nde bir üst tura kalarak ilerleyen turlarda gelebilecek rakipleri elemeye çalışacak ama burada pek fazla kolay olacağını zannetmiyorum. çünkü kadrosunda şu anda bazı bölgelerde yeterli oyuncu kalmadığı için bunu bir an önce çözmesi gerektiğini ve ilk yarı döneminde transfer yapması gerektiğini düşünüyorum. maddi konuda bu sene biraz olsun kötü sıkıntılar ile başlamış olduklarını söyleyebiliriz. ama bunun üstesinden bir an önce gelmeleri gerektiğini ve inşallah da kısa dönemde tamamen toparlana bileceklerini düşünüyorum.