0

bir akrabınızın bırakacağı mirası yoksa ve büyük ikramiye, piyango size çıkmadı ise kısa yoldan zengin olma ihtimalinin olduğunu sanmıyorum.

0

kısa yoldan sadece bir milli piyango var zengin olabilmen icin odaa cıkmazz ondan başkaa yol bilmiyorum zengin olmasak daha iyi fakirligimiz bizee zenginligi yasatsin o bizee yeterr banaa göree kisa yoldan zengin olmak diyee bir sey yok çunkü ne bileyim bir andaa xengin oluyorr insanlar merdiveni cikarak zengin oluyorlarr ben ole biliyorumdur

0

hak parayla olmak zordur ama haram parayla zengin olmak hem zor hemşerim bereketsizdir bu yüzden haram parayla zengin olmak daha zordur çünkü hem kazanmakla hemde bereketsiz olduğu içim onu bir arada tutmakla uğraşırsınız

0

bazı iddia siteleri var aslında kazandırırmı bilmek

0

evet kısa yoldan zengin olabilirsin ama emek olmayınca olmuyor bence. ne kadar uzun sürer bilemeyiz aslında biraz da şans işi hiç beklemediğin bir anda ünlü olabilirsin mesela bu senin yeteneklerine bağlı veya güzelliğine/yakışıklılığına.

0

kısa yoldan zengin olmak mümkün ama herkes için değil tabii ki. bazı insanların şansı yaver gidiyor sanırım. ama bu herkes için böyle olmayacağı için bu yollara sapmamak gerek bence. en iyisi çalışıp, emeğinin karşılığını almak.

0

para matematik gibi bir formül 'dür formülü çözersen parayı bulursun...

0

valla bir fikrin varsa ,tutacağını düşünüyorsan olur neden olmasın ki. örneğin çiflik bank gibi yaparım diyorsan ,hiper gibi buna benzer birçok şirket vardı. giden ve şimdiki kullandığımız sorumani gibi şirketin barsa olur.

0

derya kardesim milli piyonga bileti cıkmış olsaydı kısa yoldan zengin olacaktık. her sene olduğu gibi bu senede zenginlik hayal oldu.:):)

0

rusvetle, bankadaysan faizli hesaplardan kendine ufak tefek rakamlar cekerek cok kisa surede zengin olursun ama hem yakalanma olayi hem de islamiyete gore haram bilindigi uzere... onun haricinde tam olarak kisa yol olmasa da banka hesabindan al sat yaparak 2-3 yil icerisinde evini alan var. ama o hesabına her ay, o ayki birikimini aktariyor...