1

çok çalışıp girdiğim sınavda istediğim notu alamadım ve elendim, kağıdımı incelettirmek istedim olumsuz yanıt aldım. hakkım yenilmişti. boşu boşuna 2000 sayfa not çıkardım, yazdım çalıştım, 7000 soru çözdüm, hepsi boşa gitti. 92 beklediğim sınavdan 60 verdiler. sonuçta aradan 7 sene geçti hakkımı yiyenler cezalarını buldular, cezaevine girdiler.

0

benim en çok hayal kırıklığı yaşadım bir olay var bunu sizle paylaşabilirim benim ortaokulda bir tane sevgilim vardı sevgilimin adı zeynep de yani kız çok güzeldi ben de kıza göre yakışıklı adam yani her neyse kızlar ne güzel anlaşıyorduk falan böyle takılıyoruz her gün sarılıyoruz öpüyoruz birbirimizi birini çok sigarayı bırak hayatta ayrılmayız falan yani ciddi düşünüyorduk o zamanlar. her neyse bir gün biz bunlar kavga ettik hatta kavgaya zeynep başlattı zeynep benden ayrıldı ondan sonra aradan bir hafta falan geçti benim mahalleden bir tane arkadaşım var hüseyin diye hüseyin'le zeynep'i birlikte gördüm yani benim arkadaşım beni sırtımdan bıçakladı zaman ben acayip üzülmüştüm hayatımda en büyük hayal kırıklığını bu zaman yaşamıştım sevgilim benden ayrılıyor ve benim en yakın arkadaşıma hüseyin'e gidiyor yani hep bundan fazla bundan büyük hayal kırıklığı olabileceğini düşünmüyorum çok üzülmüştüm çok ağlamıştım ondan sonra zeynep bana gelip özür dilemişti ama ben affetmem işlem şu anda yeni bir tane sevgilisi var öyle takılıyor her gün.

0

sevgilimin ben onu bırakacağımı söylediğim zaman beni kendisini öldürmekle tehdit eden bir kadındı ama benle kısa bir süre arasının bozuk oldu anda kafası dağılsın diye başkasıyla konuşması

0

sevgiliminbenden gizli ablama yürümesiydi

0

ailemin hayal ettiğim kadar mükemmel olmadığını öğtenmem

1

ençok hayal kırıklığına uğradığım şeş türk milli takımın dünya kupasını alamayışıdır.

0

sevgilimin seni seviyorum diyorsun başkasına gitmesi