0

moralim bozuk olduğu zamanlarda genelde takarım kulaklığımı müzik dinlerim ya da uyuyabilirsem uyurum.

0

daha çok sevdiğimi ararım onunla sohbet ederim moralim düzelir beni güldürür. sonra müzik dinlerim kulaklığı alır.

0

depresyona girerim arsız bela ve rap dinlerim öyle yatakta yatarim müzik dinleyerek.müzik dinlerim yatarim koala gibi daha sonra kendiliğinden gecer yada uyurum genellikle zorla uyurum.

0

kulaklığımı takarım güzel bir müzik açarım çıkarım dışarı hem yürür hem de güzel günler düşünürüm....

0

cay kahve sigara yakarsa dunyayi garipler yakar

0

canım sıkkın moralim bozuk olduğunda şarkı açar dinlerim

0

canım sıkkın moralim de bozuksa, başka bir şeylerle uğraşmaya çalışırım. kendime bir uğraş yaparım yani mesela gezmeye çıkarım. kulaklığımı takarım müzik dinlerim bir arkadaşımla buluşurum veya bir arkadaşımla cafeye gideriz.

0

genelde arabayla yaylaya çıkar çayımı demler tertemiz havada çayımı içerim ve birde türkü tarzında müziğimi açar telefonalrı kapatır saatlerce beklerim köz çayında zaten çayların çok daha lezzetli oldugunu söylememe gerek yoktur tüm sıkıntı ve stresimi orada atarım tahatlamış bir şekilde tekrar dönerim

0

benim canım sıkkınken, moralim bozukken ben hiçbir şekilde bir şey yapamam. sadece müzik açar dinlerim, bir de sigaramı yakarım yani başka yaptığım bir şey yok.

0

sahil kenarına giderim otururum müziğimi dinler balık tutarım

0

evet canımız çok sıkkınsa önce neden sıkkın ve bu canımın sıkkın olmasının nedeni ne onu irdelerim. daha sonra canımın sıkkın olduğu kişi yada kişilerle bu konuyu uzun uzun konuşur ve bu sorunu halletmeye çalışırdım. baktım bu konu onlarla halledilmiyorsa o insanlardan uzak durur ve onların bir daha benim canımın sokmasına izin vermezdim. canımın sıkkınlığınin gitmesi için ise biri ile sohbet ederdim. şunu unutmayalım arkadaşlar içinde sıkıntı biriktiren bir insan hasta olmaya mahkumdur. herle değil ama kendinizi en yakın kişi ile bu konuyu konuşun ve içinizde dert biriktirmeyin

0

sinamayada giderim üç günlük dunyanin son gunuymus gibi eylenirdim

0

canim sikkin moralim bozuk ne yaparım biliyormusun güzelim açar filmimi izlerim sonra yakar bir sigaramı içerim alirim bir neskafemi zevkime bakarım ölmüyoruzda bir darbe ile üzülmekte ne hayat devam ediyor o seni kaybetti ama belki bu cimcime daha iyisi olacak bunun ile daha mutlu olacaksin senin bilemiyecegin biri çikar karşina inunlan mutlu okursun sen bu dünyayı sınanacağını bilmiyormusun biliyorsun tabi o halse şükret şükretmeni bileceksin ve iyi şeylerin gelmesini bekliceksin beklemek ilede olmaz iyi şeylerin olması için çaba göstermelisin öyle armut piş azğıma düş olmazki.

0

însan bence boş yere kendisini üzmemeli degmez çünkü

0

ya ben kendimi mutlu edecek seyler yaparim.
ornek veriyorum alkol almak olabilir,veya kendim icin keyfi bir harcama yapmak olabilir,uzun yol seyahati gerceklestirmek olabilir,baska insanlarla konusup dertlesmek icimi rahatlatmak olabilir,veya kendime baska bir sorumlukuk daha alarak moralimi bozan konuyu aklimdan uzaklastirmaya calisirim.

0

bisikletimi alirim daga cikarim dag insana huzur verir