0

genelde can sıkıntımı müzik dinliyerek geciririm. ama filim izlemekte can sıkıntısına iyi gelir. resim cizmekte oldukca iyi bir yöntemdir. bunlarla beraber sosyallesmekte can sıkıntısına iyi gelir. ya kısaca can sıkıntısı gidermek için bi şeylerle ugrasmak lazım. bunun bir çok yolu var. hiç bir sey yapmak gelmiyorsa yatıp uyuyun.

1

canım sıkıldığında müzik dinlerim dışarıya çıkarım kendime uğraş bulurum.pasta falan yaparım.çizim yaparım.

1

canım sıkıldığında ayrıca canımı sıkan durumdan ve ortamdan biran önce uzaklaşmak isterim. böyle bir şeye imkanım yoksa bir müddet sessiz kalmayı yeğlerim. yani zaman öldürerek durumu kurtarmaya bakarım. biliyorum ki o anda fevri davranıp kendime ve çevreme zarar verebilirim, bundan dolayı daha dikkatli olmayı tercih ederim. ayrıca can sıkan durum ne ise onu ortadan kaldırmak için elimden geleni yaparım. genel itibariyle bu durumlarda bir çok insan ya alışverişe çıkar, ya müzik dinler ya da durumdan banan ne der ilgisiz kalır.

0

canım sıkıldığıda kitap okurum,televizyon izlerim,internette takılırım, dışarı çıkıp arkadaşlarla buluşurum kısacası rutin yani alışılmış şeyleri yaparım.

1

canım sıkıldığında ilk olarak hemen sessiz kalarak bir kenarda çekilirim. ya da açık havaya çıkarak derin derin nefes alırım.