0

başakşehirin bugün kaybettiği puanın bana göre en büyük sebebi stoper bölgesinde oynayan alexander epureanu'nun olmamasıydı, diyebilirsiniz ki ya kardeşim bi tane adam yok diye maç mı kaybedilir eğer bu oyuncu sistemin hepsini üstüne kurduğunuz oyuncu ise evet puan kaybedilir. başakşehirin bu sezon oyun sistemi birazcık daha atıp kapanma üzerine kurulmuş durumda gol attıktan sonra kapanıp topa sahip olup veya etkili kontra ataklar ile bir anda sonuca gitmek isteyebilir. oyun sistemi bunun üzerine kurulu. onun dışında ise top kendilerine geçtiği an topu geriden çıkarıp 3. bölgeye yani hücum bölgesine aktarma görevi ise epureanu üzerinden yapılır yani geçiş oyunun kilit ismi bu. bugün ki maçta da gördük geriden top çıkarırken büyük sıkıntılar yaşadı başakşehir aynı zamanda emre belözoğlunun da olmamasıyla birlikte takımın teknik kapasitesi bir tık aşağıya düşünce alanyaspor iştahlı oyunu başakşehirin 1 puana razı olmasına sebep oldu. 10 kişi kaldıktan sonra alanyaspor iyice geriye çekilip etkili kontra ataklar yapmaya başlayınca buradan 3 puan çıkaramayacağını anlayan abdullah avcı belkide teknik direktörlük kariyerinde ilk defa 10 kişi oynayan takıma karşı aman buradan 1 puan alalım mantığı ile 75 den sonra kontrollü bir oyun sergileyip 1 puana razı olacak duruma geldi. sezonun geri kalanında bu tip sıkıntıları yaşayacakları aşikar durumda bana göre.

0

istanbul başakşehir takımının kadrosunu bugün beğenmedim. çünkü istedikleri performansı gösteremedikleri zaman istanbul başakşehir takımı pek fazla iyi oynayamıyor. tabii ki puan kaybetmesi çok iyi oldu diğer takımların geçme imkanı olacak. çok gol pozisyonuna her iki takımın da girdiğini söyleyebiliriz. o yüzden böyle maçlar daha heyecanlı geçtiğini düşünüyorum. istanbul başakşehir takımının puan kaybettiği haftada diğer takımların 3 puan alması gerektiğini söyleyebiliriz.

1

istanbul başakşehir 1-1 biten maçta nasıl 3 puan kaybediyor anlamadım. iki takımda 1'er puan aldılar. maç berabere bittiğinden dolayı. nedeni olur mu bunun maç bu, futbolda neden olmaz.
lider takımsan yeneceksin, yenemiyorsan demek ki karşındaki takımda senin kadar iyiymiş ki yenememişsin.