1

zig ziglar a göre para size sadece bir yatak alabilir ancak rahat bir uyku değil, bir ev alabilir ancak bir yuva değil. para size bir arkadaş olabilir ancak asla bir dost alamaz.
gerçekten zig zigların bu düşüncesine çok katılıyorum. para bize sadece maddi şeylere sağlar ancak maneviyat için çok daha farklı şeyler gerekir. paranın satın alamayacağı da şeyler vardır bu hayatta.çok paranız olabilir ancak mutlu değilseniz paranız size mutluluk sağlamaz. evet geçici arkadaşlıklar edinebilirsiniz ama bunların hepsi sizin paranız çok olduğu için yanınızda olmak isteyen kişilerdir. gerçek dostluklar sizden bir beklenti içerisine girmeyen kişilerdir. onlar için paradan çok daha önemli olan şeyler vardır. dediği gibi belki çok lüks bir ev içerisinde oturabiliriz ancak huzurumuz yoksa belki de o kocaman evde tek başımıza ölüp gideriz. bunun için parayı asla bir amaç olarak görmemiz gerekir para bazı şeyleri halledebiliriz için gerekli olan bir araçtır. tabii ki yaşayabilmemiz için gereklidir ancak hayatımızın merkezine koyup huzuru parada aramamalıyız.

0

zigzaglar paramın seyri konusunda bize tam bilgi vermez. ama gidişat şimdilik stabil durumda. ama aşağı eğilimi yüksektir.