0

bence çoğu takıma taş çıkartır ama pek bunu maçlarda gösteremiyor

0

konyaspor şu an çok başarılı bir grafik çiziyor diyebilirim.ancak son haftalarda bir düşe geçtiler özellikle trabzon maçında 3-0 yenildiler. ben böyle bir sonuç beklemiyordum. aykut kocaman takımın başına geldiğinden beri zorlu maçlar oynuyor galatasaray maçında berabere kaldı trabzon maçında 3-0 yenildi.bu takım önce uefa'ya oynar diye düşünüyorum. seni zaten aykut hoca konyaspor'u çok yakından tanıyan bir hocadır. bu yüzden konyaspor'u çok başarılı bir yıl bekliyor diyebilirim. eğer aykut hoca geçen senelerde olduğu gibi kadrosunu oturturrsa bu takım uefaya gitme adaylarından en büyük favori olarak söyleyebilirim ben konyaspor'a başarılar diliyorum.

0

konyaspor ligde ilk beşi zorlayacak takım konumunda, iyi futbolcuları kadrosunda barındırıyor ve rıza çalımbay ile yollarını ayırıp aykut kocaman'ı takımın başına getirerek çıkışa geçeceğini bekliyorum, aksi durumda konyaspor ve aykut hoca bu sezonun hayalkırıklığı olur benim için çünkü kadrosunu çok beğeniyorum. galatasaray taraftarıyım konyaspor'un galatasaray maçında ki futbolunu görünce hayrete düştüm, yeni bir kan değişikliğine uğramış bir takım nasıl olur da farkı kaçırdı diye.yatabare, fofana, jahovic, skubic gibi isimlerin zirve yaptığı maçtı, bundan sonra da aykut kocaman ile rakiplerin korkulu rüyası olacaktır.

0

konya sıpor benim miletimin ülkemin takımı çok güzel bir takımdır burdan konyalı dostlara selam konay spor çok iyi güzel bir takım performansıyla vesayre cok iyi fanatik değilim mačlardan analmiyorum. ama sevdecim bir takım renkleri çok yexşi

0

bir konyalı olarak konyaspor’a başarılar diliyorum. eğer konyaspor’un başında aykut kocaman kalsaydı, önemli yerlere gelebilirlerdi. çünkü onun teknik direktörlük yaptığı zaman konyaspor çok iyi bir ivme kazanmıştır.

0

konyaspor takımında baktığımız zaman aslında ligde çok büyük başarılar elde edebileceğini düşündüğü takımlardan biri olduğunu söylemek istiyorum. çünkü kaliteli bir kadroya sahip olduklarını düşünüyorum ama bazı bölgelerde yetersizliklerinden dolayı şu andaki istenilen performansı sergileyemediklerini görüyoruz. aslında baktığımız zaman gerçekten çok kaliteli bir taraftara sahip olduklarını söylemek isterim konyaspor takımının. çünkü genel olarak bütün maçlarında evinde oynadığı maçlarda özellikle tam destek verdiklerini görebiliyoruz. özellikle derbi maçlarında konyaspor evinde oynadığı maçlar genel olarak puan aldığını da sizlere iletmek istiyorum. yeni stadına kavuştuktan sonra aslında tamamen kendilerine geldiklerini düşünüyorum ben her maç evinde kazanmaya oynadıklarını görüyoruz. takım içerisinde bazı eksikliklerin olduğunu açıkçası herkes görebiliyor dur diye tahmin ediyorum. özellikle forvet konusunda gerçekten büyük bir sıkıntı yaşadıklarını ve gol pozisyonlarına gerçekten golle sonuçlanmadığı için en kötü berabere kalıyorlar. bunun için ligin ilk yarı dönemine girmeden önce kafalarındaki transferleri kurmaları gerekiyor diye düşünüyorum. onlara şimdiden transfer tekniklerini göndermeleri lazım mı istedikleri başarıyı alabilmeleri için bunu yapması gerekiyor diye düşünüyorum. ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yaparsa eğer konyaspor büyük yerlere gelebileceğini tahmin ediyorum. özellikle derbi maçlarında sakın savunması herkes ve türk futbolu adına çok iyi bir savunma yapan takım olarak gösteriliyordu bence. konyaspor geçen senelerde avrupa kupası'nda katılmış ve biraz olsun başarı elde etmeye çalışmıştı. ama grubundaki takımların kuvvetli olması ya da kadroların çok yetersiz olması onları bir üst tura çıkaramamış de hatırladığım kadarıyla. bu sene ilk 5 içerisinde girip avrupa'da top koşturmalar ne açıkçası çok istiyorum konyaspor'un. çünkü kolay kolay yenileceğini tahmin etmiyorum evindeki maçlarda. ama bunun için de tabii ki şu son 4 maç sonra transfer döneminde iyi transferler yaparak ilk 5 içine girmeye çalışması gerekiyor. bu da kolay bir süreç olmayacağını tahmin ediyorum inşallah konyaspor bunu başarabilecek bir takım olduğuna inanıyorum bütün takımlara da ligde başarılar dilerim.