3

yarışmada olanlar neden, imla kurallarına uymuyorsunuz?

yani aradaslar bu kazancı hak ederek mi kazanıyorsunuz? anlamış değilim gerçekten biz de yarışıyoruz burada ama imla kurallarına uyuyoruz. lütfen bakayım ne kurallarına uyun defalarca söylemekten sıkıldım artık.

7 cevap
0

yahu ben daha yeni türkçeyi öğrenen bir kişi olarak hala olayın matrak bölümdeyim. bir ciddi olamadım şu sitede. ama yavaş yavaş kendime çeki düzen vermeye başladım :)

0

hiç kimse dikkat etmiyor haklısınız. dikkat edilmesi lazım.

0

yarışma var ya.... %5 lik kazancın içine girmek için yazım ve noktalamaya pek dikkat etmiyorlar.

0

anlam veremiyorum bu tarz garip sorulara.sorumani ekibi işini gayet iyi bir şekilde yapıyor zaten.kuralları okumadınız galiba.bunlar kesin sonuçlar değildir yazıyor ve dün bir kaç kişiyi zaten banladılar kural ihlallerinden dolayı.

0

valla ben daha yarismaya dahil olamam gibi baya geri de kaldim.
imla kurallarina da sorumani'nin uyarisina karsin uymaya calisiyorum.

2

imla kurallarına uyumuyorlar, kendi sorularına sürekli olarak cevap vererek ve bu durumu ardı arkasına yaparak bizlerin haklarını gasp ediyorlar. elimden geldiğince imla kurallarına ve yazım yanlışlarına dikkat etmeye çalışıyorum. bazen klavyeden dolayı yanlış kelimeler yazıp gönderdiğim oluyor ama bu diğerlerine göre oldukça az seviyelerdedir. elimden geldiğince hak ederek kazanç sağlamaya gayret gösteriyorum. ama bu şekilde insanları görünce gerçekten şevkim çok kırılıyor. umarım imla kurallarına dikkat etmeyenlerin ya da aynı kelimeleri defalarca tekrarlayıp uzun yazmaya çalışanların hakkında bir yaptırım yapılabilir.

2

arkadaşım kimse haksız kazanç elde etmesin. herkes imla kurallarının uysun görüyorum listede olan herkes dümdüz bir yazı yazıp böyle geçiyor, bu haksızlık yani ben hakkımı kimseye yedirmem ben burada kendim imla kurallarına uyarak bu çabayı göstererek o listede yer alıyorum ve ben burada her gün aktifim sizse yarışma olduktan sonra geliyorsunuz. tanımadığım isimler var birkaç kişiden hariç zaten onları devamlı burada görüyorum ama gerçekten yaptığınız çok ayıp.