0

birinci kişi muftin isimli kişi sorumani tarafından izlenmesi gerekiyor. hiçbir kurala uymayacağını belli ediyor. hatta yazısı kanıt niteliğinde.

1

kesinlikle bildirmek gerekiyor.her insanın başka bir amacı var bu sitede.kimsenin hakkı kimseyle geçmemeli.adalet her yerde sağlanmalıdır.kurallar her zaman çiğnenmek için değildir sonuçta.bu siteninde kurallarından biri imla ve yazım kurallarına uyulmasıdır.herkes kurallara uymalı ve adil olmalıdır.

0

ne gerek var ki mesela şuan da size sorumani ye derken tırnak işareti ile ayırmışsınız özel bir isim değil ki tırnağa gerek yoktu bence hangimiz tam anlamı ile dikkat edebiliyoruz ki bir iki noktalama işaretinin eksikliği ya da fazlalığı sorun edilmemeli bence.

0

bazen biz de klavyenin azizliğine uğrayabiliyoruz. herkesi değil ama tamamen kendini bu konu da salmış insanlar olursa şikayet edilebilir diyorum ben.

1

bugünde imla kurallarına özen göstermeyenleri gündeme aldınız. geçen gün sorumani bir bildirim yayınladı ve imla kurallarına uymayan 24 kişi ile sonsuza kadar vedalaştık yazdı. ya gözünüzden kaçtı yada dikkat etmediniz ama yönetim bu konu hakkında yeterince dikkatli. siz yinede gözünüze çarpanları şikayet edebilir veya uyarabilirsiniz.

-1

aşırı bir imla klavuzu hatası yoksa bildirmek saçma olur ama gözle görülen derecede bir imla klavuzu hatası varsa mutlaka bildirilmeli bende destekliyorum

-1

eger anlaşılıyorsa yazılan benim için bir sıkıntı yok. ve yarısmalarda herkes acele ediyor yazmak icin. o sebepten dolayi yazim ve imla kurallarini biraz aksatabilirler.