1

yarismada imla kurallarına uyulsun böyle olmaz?

imla kurallarına uyulsun sorumani böyle olmaz. yani haksızlık olur gene insanlar düz bir şekilde yazıyor ozaman imla kurallarını kaldırın bizlerde düz yazalım .

4 cevap
1

bu konuda gerçekten ben de size katılıyorum. imla kurallarına dikkat etmeyenler ,dümdüz yazanlar, internetten bulduğu cevabı hiçbir değişiklik yapmadan dümdüz okuyanlar yani kopya içerik üretenler maalesef her yarışmada baş sıraları çekiyor. yani uzun olsun yazarken durup bir ses vermek bir nokta koymak ya da virgül eklemek gerçekten çok zor bir şey değil. bu durumu yapan kişiler bizlere haksızlık yapmış oluyorlar. ben de hiçbir noktalama işaretini dikkat etmesem 5 dakikada yazacağım yazıyı 3 dakikada yazar zamandan tasarruf ederim. ama böyle yapmak benim vicdanıma sığmıyor. insanlar kolay yoldan her yerde kazanç sağlamaya çalışıyorlar. geçen yarışmada hiçbir şey olmadı. bildirmemize rağmen hiçbir şekilde noktalama işareti kullanmayan kişiler ödüllerini aldılar. tamam kopya içerik üretmemiş olabilirler ancak site kuralları içerisinde imla kurallarına dikkat etmekte var. biz yapsak eminim şimdiye kadar çoktan banlanmış olurduk. ama bazı kişiler nedense hiç göze batmıyorlar. çok can sıkıcı bir durum gerçekten bu.

0

gerçekten haklısın abla herkes imla kurallarına uymuyor.bende geçen yarışmada ilk zamanlar uymuyordum,ancak sen beni özelden uyardın ve senin sayende şuan noktalama işaretlerine dikkat ederek cevap veriyorum.

0

bence de ya... hizli olacagiz diyr turkceyi katlediyorlad

0

imla kuralalrini uyulsun ben gerçekten haksızlığa geliyorum. insanlar düz bir şekilde yazıp geçiyor böyle olmaz. işte ozaman haksızlık oluyor ozaman imla kurallı diye birşey olmasın herkes düz yazsın geçsin. bir kere sorumani sizleri uyardı sizler gene devam ederseniz sorumani o ödüllü size verirse işte hakszlik olur. ben karşıyım ve buradaki arkadaşlarım da karsi lütfen herkes uysun. imla kurallarina.