0

evet zararlıdır kanser bile yapabilir yani

0

genelde küf oluşturabilecek mikroorganizmalar funguslardır. bu canlılar ürettikleri küfe göre toksin oluşturur.işte asıl önemli olan bu toksinin zararlı veya zararsız olması.bunu normal bir insan kendi gözleri ile anlayamayacağı için küflü yiyecekleri yemenizi tavsiye etmem.

0

küflü yiyecekler yemek ister istemez insanlara zararı var adı üstünde küf yani artık gitmiş o çürümüş . ama şuan ki zamanda saçma sapan şeyleri küflü halleriyle insanlara pazarlamaya çalışanlar var onlara da ne denir ki. peynir çeşitlerinden bir tanesi var küflü arkadaş çökelek demiş ama çökelek küflü bir peynir değil hiç yememis mükemmel peyniri belli oluyor laf olsun diye yazmış bildiğin kadarıyla araştırmadım hangisi olduğunu ama duymuş olduğum ya fransızlara özgü yada italyanlara o küflü peynir .

1

küflü ürünler yenmez. kanser yapar. aynı zamanda mideyi bozar. öte yanda zehirlemese yapabilir. küflenmiş ürünleri imha etmek en iyisidir. uzak durmak gerekiyor. arkadaşlar bir peynir türü var. o an galiba çökelek deniyor. sadece o peynir küflenmiş bşr şekilde tüketiliyor. en azından bu peynire küflenmiş deniyor. ama zararı yok. belki de püf değil başka bir ismi var. ama bizim buralarda o çökelek peynire küflenmiş diyorlar. insanlarda çokça yiyor. hatta bir zamanlar devlet tarafından yasak getirilmiştir. ama daha sonraları serbest bırakılmıştır.

-1

sence bı sorduğu soru mantıklı mı bir düşün bakalim küflü bir ekmek ya