0

kendi devletimizden bahsedecek olursak eğer dine verilen önem kadar eğitim ve bilime de öenm verilmesi gerektiğini düşünüyorum.lakin ülkemizde okuyan sayısı artış gösterirken eğitime verilen değer hala aynı.daha da geliştirilmesi gerekilirken sabit hatta ve hatta gerilediğini düşünüyorum.örnek verecek olursam öncelikle islam devletinde yaşıyoruz ve elhamdülillah ben de olabildiğince bir müslümanım.dine verilen önemi de anlıyor ve saygı duyuyorum.lakin birçok cami inşa edilmesi yerine bilim enstitüleri öğrenim görülebilecek okullar inşa edilse daha iyi olmaz mı sizce de?

0

tabikide devletten çalanlardır birken on gösteren insanlardır yada devletin halkına sorumlu olduklarını verememesinden dolayıdır eskiden bir tl ye 4 çitos ya da bir tl ye iki tane büskivi alabilirken şimdi bir tl ye sadece bir tanesini ya ala bilirsin ya da alamassin şuda var dış etkenlerden dolayı türkiyeyi sıkıştırmasından kaynaklana bilmektedir. sonumuz harolsun nediyelim ne olucak ne biteceğini insan oğlu bilemez tek temellim şu ki umarım çocuklarımıza iyi bir gelecek yarınlar bırakma ümidi ile bol kazançlar.

0

en basta ekonomimiz geriye gidiyor,sonrasinda insanlarimiz.

1

başta ekonomi olmak üzere bir çok şey geriye gidiyor. elimizde üretim yaptığımız bir kaç yer vardı onları da sattılar. kendi mahsulümüzü bile ucuza avrupaya satıp işlenmiş halini çok çok pahalıya alıyoruz. böyle bir aptallık olabilir mi.? ülke nasıl batırılır ve mahvedilir örneğini yıllardır izliyoruz.