0

herhalde farklılık olsun ve gözleri güzel gözüksün diye lens takarlar.

0

gözlük kullanmak her zaman kolay ve avantajlı değildir.kışın sıcak yerlere girildiğinde buhar yapar,yazın burunda iz yapar,çocuk sahibi insanlar zorlanır, spor yapan kişiler rahat hareket edemez vb durumlarda lens kullanmak daha pratik ve avantajlıdır. lensler sinema sektöründe karakter yaratmak için de kullanılır.

0

göz rengini beğenmeyenler yada gözlükten hoşlanmayanlar ama aralarında en sağlıklısı gözlük.lens çok tehlikeli ve çok sağlıksız.

0

gözde sorun varsa takılabilir kimiside değişiklik olsun diye takıyor

0

gözlerinin daha dikkat çekici olması için kullanılır ama buna gerek olmadığını bilmiyorlar çünkü zaten insan gözü dikkat çekerse çeker lensler insan gözlerini renklendirir senin gözünün rengi yoksa ve kullanırsan anlarım ama gözleriniz zaten renkli ve yapay değil doğal

0

genellikle göz hastalıkları bulunan hastalar lens takar.bu da özellikle gözlük takmasına engel olabilecek durumlarda gerçekleşir.yani gözlük takmadığı sıralarda lens takmayı uygun görebilirler.

0

gözlerinde bozukluk olanlarda lens takar, birde bazı insanlar sevdiği için lens takar.

0

farklı göz rengi isteyen insanlar allahın yarattıgını begenmeyip kendilerine şekil vermeleri farklı tarz yaratmaları ancak gözlük kullananlar lense de cevirebiliyor o ayrı hastalıktan dolayı takılan lensleri kasdetmiyorum renkli olan lenslerini söylüorum ben

0

eğer gözünde bir bozukluk varsa gözlük takmak istemeyen insanlar dereceli lens takıyorlar. onun dışında göz renklerini değiştirmek için lens takanları bende pek anlayamıyorum. doğal olmadığı o kadar belli olan ve kötü duran bir aksesuarı niye takarsın ki.

0

insanlar gözlük yerine lens takmayı daha kullanışlı görür lens gözlüğe göre onların. iyi görmesini sağlar

0

insan oğlu öylebir zaman dilimine gelmişlerdir ki allah'ın sunduğu vücudu beğenmemekteler kendilerini değiştirme çabalarındalar ve malesefki teknolojinin gelişmesi ilede hemen hemen 2 dk kalık işe rekkabul edince insanlarda bunu fırsat bilerekten kullanıyorlar sonumuz hayrolsun.

0

ya gozlerinde bir sorun vardir,gozluk yerine lens takma geregi duyabilir. yada goz rengini begenmez bunun icin renkli lens takar.

0

bende anlam veremiyorum allah ne güzel yaratmış ne gerek var değiştirmeye. tamam gözlük yerine kullananlar var onlara lafım yok ama sıkıntı yokken gerek duyanlara anlam veremiyorum.