0

üzüntülerini ortak aslında bunu seçme olarak ilk etapta nitelendirmek doğru değil bu arkadaşlık diye tabir edilen şeyin kendi içerisinde tecrübeler edildikçe ve devam ettiği süreç esnasında kendiliğinden gelişen bir şeydir hiçbir insan önce dur seçim diye arkadaş olarak değerlendirmez siniz arkadaş olduğunuz kişiyle yaşadığınız şeyler burada sizin için mihenk taşı olur neden arkadaş seçme isteği duyar derken şunu bilmek lazım insan sosyal bir varlıktır çevresinde sadece ailesi annesi babası eşi yoktur çocukları yoktur aynı zamanda sırdaş olarak dertlerini paylaşmak anlamında sosyal çevreden birilerini bulmak ister bu sebepten dolayı insan arkadaş olur seçme olayda yaşadığı tecrübelere bağlıdır

0

hayata bakış açılarının ortak olması için insan seçme ihtiyacı olur. herkes herkesle anlaşamaz ve anlaşacağı bir şeyler paylaşacağı insanı bulmak için.

0

iyi zamanda v kötü zamanda birileriyle birşeyleri paylaşmak istedikleri için.

0

aklımıza mantığımıza yakın olanla daha kolay anlaşırız

0

insanlar koca bir zamanı koca bir hayatı yalnız geçirmek istemez hiç, birşeylerini paylaşmak ister hüzün olsun mutluluk olsun farketmiyor çünkü arkadaşın olduğunda iyi kötü yanında birileri var ve paylaşarak mutluluğu çoğalır onunla paylaşarak hüznü azalır.yalnız kalma hissi insanı içten içe insanı öldürüyor, bir arkadaş olsa da kıymetim olsa birileri için der ve sevilmek sayılmak değerli hissedilmek de çok ister insan.

0

çünkü herkesle arkadaşlık yapılmaz arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim diye bir söz vardır.arkadaşın seni iyiyede götürür kötüye de götürür bu insanların elinde hangisini seçerse o yöne gider.

0

çünkü herkesle arkadaş olamayız ve bu yüzden seçici davranırız. arkadaşsız olmaz ama çok fazlada güvenmemek gerekiyor bu sıralar insanlara olan tüm güvenimi kaybetmiş durumdayım

0

bazen o kadar sıkışıyorsun ki bir konuda birilerine söyleme, içini dökesin geliyor ve bu konularda en yakınındaki ailene açamıyorsun bu durumda bir dostunun bir arkadaşının olması lazım.

0

herkesle arkadaş olamayız sonuçta yada ben öyleyim en azından ve herkesle arkadaşlık kurmuş yada kurmaya çalışan insanlar bana hep yapmacık gelmiştir. illa gerek var mi arkadaşa derseniz de bence var bir iki tane temizinden arkadaşın olacak derdini mutluluğunu paylaşacağın tamamdır. gerisi fazlalık.