0

üzülmek çok bilinmese de birçok soruna ve hastalığa yol açar. üzüntü ve stres kalp damarlarının tıkanmasına bile sebep olabilir. üzüntü ve stresten dolayı bir çok hasta olan insan var.
üzüntü ve stres kansere bile yol açabilir bu yüzden bu durumlara dikkat etmek gerekir. üzüntü ve stresten olabildiğince uzak durmak gerekir.

0

üzülmek insan da strese kaygıyla yol açar özellikle depresyon gibi hastalıkların çeşitli ruhsal bozuklukların oluşmasına zemin hazırlar. yani bu tür depresyon ruhsal hastalıklar görülebilir. bunun yanında fiziksel olarakta insan bedeni üzerinde bazı hastalıklara yol açabilir. örneğin, kanser, mide hastalıkları veya kas hastalıkları gibi. çünkü fazla stres bir süre sonra kaygı şeklinde ortaya çıkar daha sonra da üzüntü arttıkça kaygı arttıkça depresyon olarak yani ruhsal veya fiziksel olarak çeşitli hastalıklara yol açar.

0

üzülmek bütün organlara iyi gelmez başta ciğerler gelir

0

üzüntü stres bir çok hastalığa sebep oluyor.mesela egzama, deri hastalıkları, kalp rahatsızlıkları ,saç dökülmeleri verem gibi hastalıklar bunlara örnek verilebilir.üzüntüden psikolojik rahatsızlıklar da oluşur

0

üzülmek ve stres birçok hastalığa önden bilet çıkartır.vücut fonksiyonlarının çoğunu beynimiz yönetir.bu nedenle üzüntü ve stres nedeniyle beyin zarar görür ve belli başlı hastalıklar ortaya çıkar.en önemlisi de düşünce yapısıdır.bir insan sürekli karamsar ve negatif düşünürse yakalanmam dediği hastalıklara bile yakalanabilir.ama pozitif düşünürse üzülmek yerine mutlu olmayı denerse daha az hastalanır.tabiki de bünyemize aldığımız gıdalar nedeniyle de birçok rahatsızlıklar meydana gelmektedir.bunların başında miroorganizmaların oluşturduğu toksinler mevcuttur.

0

benim bildiğim üzüntü,stres tüm hastalıkları yaratıyor, yani başını çeken bence üzüntü ve stres bu yüzden insanlar daha çok hasta oluyor. genellikle kalp rahatsızlığı ,krizi geçiren insanların çoğu stresten ,üzüntüden aniden hasta oluyor.

0

verem hastalıgı oalrak bilmekteyim üzüntü ve stresten kaynaklaranan hastalık