0

başakşehir futbol kulübü ligde şampiyonluk yarışında her daim bulundu, ligin açılışından itibaren bu yarışta hep liderlik koltuğunda oturan başakşehir son haftalarda ki kötü gidişatının faturası ile birlikte ikinci sıraya geriledi ve şampiyonluğu galatasaray'a bıraktı.ligin 32.haftasında 19 mayıs pazar günü türk telekom arena stadında oynanacak galatasaray maçı ile birlikte çok zorlu bir final maçına çıkacak olan başakşehir futbol kulübü, emre belözoğlu'ndan mahrum bu maça çıkabilir ve çok büyük bir eksiklik olarak görüyorum.ortasaha'yı böylelikle galatasaray hakim olacak bu maçta yine de futbol 90 dakika ne olacağı belli olmaz, avantaj galatasaray'ın ellerinde.fatih terim yönetiminde galatasaray'ın buradan itibaren ligin bitimine iki hafta kalmışken, şampiyonluğu vereceğini düşünmüyorum gerçekçi olmak gerekirse çünkü bu havayı bir çok kez soluyan bir teknik direktöre sahip fatih terim o isim.galatasaray diagne'nin son dakikalarda attığı golle aldığı rize galibiyetiyle, çok büyük moral buldu.

0

şu an başakşehir kazanarak ligde en yakın takipçisi olan kasımpaşa ve antalyaspor 8 puan fark atmış durumda,gerçekten 8 puan ilk döneme göre çok büyük bir puan demek istediğim başakşehir-galatasaray maçını'da kazanırsa bence şampiyonluğun en büyük favorisiydi zaten şampiyonluğunu garantilemiş duruma gelecektir diye düşünüyorum.bu oyununa başakşehir yenebilecek tek takım bulunmuyor ligde benim düşüncelerim bu yöndedir.

0

bu gidisle lig in sampiyonu basaksehir olacak zaten.:)

0

bu sene baktığımız kadarıyla gerçekten istanbul başakşehir çok iyi oynadığını söyleyebilirim. diğer takımlarda aslında pek fazla istenilen performansı veremediklerini görebiliriz. kadrolarına büyük bir eksiklik olduğunu düşünüyorum ben bunların bir an önce toparlanması gerektiğini düşünüyorum. büyük bir ihtimalle istanbul başakşehir bu sene şampiyonluk yolunda büyük maçlar kazanacak ve şampiyonluğu alacağını tahmin ediyorum.