0

sorun olusturacak birsey yazdiklarini dudunmuyorum. cevaplar soruyla alakali mi? alakali. sorumani icin sorun yoksa bizim icinde sorun olmamali degil mi? yoksa o kisilerin calismalaeini hazmedemeyip banlansinlar mi istiyorsun? halkimizin agzinda bir laf vardir nazar etme ne olur calis seninde olur diye. demek ki onlar, paraya ihtiyaclari oldugu icin bu kadar sıkı calisiyorlar ki, bu kadsr sıkı yaziyorlar ki arada bazi kelimeler kaciyordur yazim olarak. yani onlari bu kadsr gozetleyecegine keske sende onlar gibi yazabilsen. sonra siteden para kazanamiyorum diye serzeniste bulunursunuz.

0

herkes kendini zekilik yapıp parayı direk alabileceğini sanıyor ancak sorumani ekibi kimseye haksız kazanç sağlatmaz zaten.

0

onların yaptığını bende yapıyorum ki. bende soruları yeni sekmede aç diyip sorulara cevap yazıyorum... yani birde hızlı yazıyorsa eğer klavyede ya da telefonda birşey çıkacağını zannetmem. ayrıca böyle soru açmanız garip olmuş. sorumaniye bildirirseniz bu durumu onlar incelemeye alıyorlar zaten. eğer herhangi bir kopya içerik, soruyla alakasız yorum gördükleri zaman uyarı ya da banlama yapıyorlar zaten. ve soruna verdiğin cevaplarda gördüm telefondan yazılınca klavyelerin otomatik düzeltmeleri oluyor. bunu düşünemiyor musunuz?

0

yeni üye oldum culda senin cevapların da bana enteresan geliyor açıkçası.

0

adamlar hiçbir yazsında doğru olarak "sorumani" yazamamış. yazdıkları şöyle;
sorum anne
sorumondun
vs vs vs

2

neden banlansınlar.. o zaman geçmişte de bir çok kişi banlanmalıydı. tekel2000 baktım sorularına her sorusuna kendi de uzun cevaplar vermiş. bu bana etik gelmese de, hep şunu derim sorunu sor bekle 12 saat misal cevap veren olmadı mı hiç gel kendi cevabını yaz.. ama anında cevap yazıyorlar bu bence can sıkıcı.. bu yüzden banlanacaklarsa geçmişte anı şeyi küçük70 adlı kişide yapardı ve birinci olmuştu. ona bir yaptırım olmadıysa bunlara uygulanması haksızlıktır. gaza gelmeyelim lütfen. bu yarışma biter, site kurallar koyar.. bu kurallarda bu gibi uygulama varsa yapan banlanır. ama bence bunlarda adil düşünülmeli. kyaoğuzhann uzun cevaplar vermiş baktım bir kaç cevabına.. bence sorun yok.

0

tekeli bende dun gordum sanirim baya yarismaya kaptirmis olmali kendini.
ayrica her iki kullanici icinde ben ters bir yoruma denk gelmedim.
herkese basarilar dilerim.

0

dikkaet etmedim yani dikkatli şekilde dikkat etmedim tekel yeni bir kullanıcı ama galiba ilkez dün ismini duymaya başladım