1

bence yaptığı yanlış bir şey değil. çünkü site kurallarına aykırı değil.

1

aynen zoruma gider tabi... bende beyin bedava modu açılmasın diye hem kendi sorularımda hem de ana sayfaya düşen soruları cevaplamaya çalışıyorum. asıl olan bu şekilde olmalı. yani sen haklısın burada.. kanka sen gel bak benim sorularıma.. yarın akşama kadar birinciliği alırsın :) ;)

-1

tekel2000 o zaman bende bildiğim konulardan bir soru sorayım ve senin önüne geçeyim bu zoruna gitmicekse yapardım. ancak diğer arkadaşlarımın haklarını yemek istemiyorum. benim için her sey para değil sadece ihtiyacım var burda hem eğlenerek hemde kendim için bir ek gelir sağlıyorum sende yapmamalısın bence ama illa yaparım diyosan sen bilirsin.

1

miami şu anda ara zaten farklı göremiyorsun sanırsam şu anda niye paylaşıyorum o zaman. ben gün içerisinde de paylaştığım soruları da görebilirsin hatta.

0

bence de etik değil bu davranış ama kurallara aykırı değil. ama yapılmaması daha iyi olur. en azından bir süre geçmesi gerekir. hatta beyin bedava modu olduğu zamanlarda da karşımıza kendi sorduğumuz sorular çıkmaktadır.

0

şu anda görüyorum benden daha çok eski bir üye olabilirsin ama herkes bildiği konu hakkında yorum yapmaya ve soru paylaşmaya hakkı olduğunu görüyoruz yani.

-3

@okuyankurd arkadaş fırsatçılık yapıyor ben kendi sorularına cevap vermesine karşı değilim sürekli aynı şeyi yapmasın buna karşıyım mesela başa baş gidiyorduk.tamammı sonra bi baktım biraz fark atmış ben tam yakalicakken böyle bir şey yapıyor bende böyle yapsam şuan sizi etkilemez ama zorunuza gitmezmi?

0

bir dakika.. sen şimdi bu kişinin kendi sorularına cevap vermesinden mi rahatsızsın... bende kaç saat önce sorduğum sorulara cevap gelmeyince cevap yazıyorum ki sorularıma...zaten sitede de kendi soruna cevap vermek yasak değil ki...

2

arkadaşlar herşey sorumani'nin gözetimi altında. bu yarışmada hak edenleri ve hak etmeyenleri sorumani ayıracaktır. eğer bazı yazarlardan sorun varsa onu hemen yönetime bildirin. emin olun gereğini yapıyorlar. bazı arkadaşlar bu siteye yeni üye olmuşlar ama etik bazı kuralları çiğner olmuşlar. bu tür insanları sorumani'ye havale edin.

0

kardesim kuralları bende biliyorum fakat kimse senin gibi yapmıyor bence biraz vicdanlı olmalısın kendi bilgin hangi alandaysa o konuyla ilgili soru soruyosun ve şuan benle sen liderlik için kapışıyoruz 10 lira fark alcak birimiz ancak sen böyle yaparsan yarışma adil olmuyor. on lirasında değilim sitedeki tüm yazarlar böyle yaparsa nolur bi düşün bence site kurallarınıda bana hatırlatma :)

1

sitenin kurallarını sanırsam okuduğum kadarıyla hiçbir şekilde hak yediğimi zannetmiyorum. şu anda herkes kendi sorduğu soruyu cevaplayabilecek yetkide olduğunu göremiyorsun sanırsam. bence kuralları iyi okuman gerektiğini düşünüyorum.