0

bende yarışmada birinci ya da ikinci filan olsam bende birkaç günlüğüne köşeme çekilir dinlenirim... o kadar çaba göstermişim, emek vermişim yani sitede... ondan ziyade millet istediği xaman gelir siteye , istediği zaman da girmez. milletin siteye girip girmemesine ne karışıyorsunuz ki? öyle bir hakkı kimse size vermiyor malesef... ona bakarsanız bende size desem şuan '' siteye girmiyorsunuz? acaba uyarı aldınız da ondan mı girmiyorsunuz?'' diye.

1

şu an tekel2000 adlı kullanıcı bence bir yarışma bekliyor. ve bu yarışmaya kendisini hazırlıyor diyebilirim. özellikle altına destan yazacak sorular hazırlamaktadır.diye düşünüyorum.sonuçta kendi sorusuna cevap vermek vardır.ona bir şey diyemiyorum. ancak arkadaş öyle bir zamanda geldi ki sitede hiç adını duymamıştım. bir geldi yarışmayı kazandı. hiç aktif olmayan biri direk gelip böyle bilgili ve soruları uzun cevap vermesi beni şüphelendiriyor. bende bu kişiyi küçük70 olarak düşünüyorum. umarım sorumani gerekeni yapar.

0

yorulmuş olabilir. bende ilk yarışmada 2. olmuştu. tabii o zaman 2.ye para yoktu. bende kendimi biraz dinlendirmiştim. bence tekel2000 arkadaşımız da biraz kestiriyor olabilir.

0

valla yarismadan sonra bende pek kendisini gormedim ama cok guzel bir zamanda gelip yarismayi kazandi :) kendinisini tebrik ediyorum.

0

yoo.. buralarda... sen gormediysen ayri tabi...

0

ben burda her gün gören ve şahit olan kullancılar var muffin poyrazım culda ve mamii18 adlı kişiler beni ergün devamlı burda görürler imalarınızda biraz da net olun derim sallamayın

0

genel olarak girmeye çalışan kişilerden olduğunu düşünüyorum. baktığımız zaman tek yarışma olduğunda gelen kişiler var. bunlardan biri de sizsiniz sanırım.

0

bende cevap vermişliğim var bazı sorulara ama ben sorup direk ben cevaplamam yani bu hep kendi sorularına cevap salmış ama şu sitede aktif oalrak devamlı gördüm cevaplarda muffin poyrazım culda mamii leonidas yusuf hak32 okuyankurd normtala oalrak görüyorum bazı kullanıcılarda yorumdan ziyade sadece soru oalrak oluyor ama tekel2000 i sadece burda yani bu yarşmada gördüm bundan öncede küçük70 vardı her halde aynı kişiler

1

her yarışma da yeni kişiler türüyor zaten buna alışmak gerek. alacaklarını alıp kazanç düşünce yok oluyorlar. ama kendine kafa izni vermişte olabilir. sonuçta kolay değil hem soru yazıp hem de altına destan yazmak . :)))))