0

burda baskı gormedim hiç ben tabiki insan bilmeyen varsa sorar vede bilgi almak ister yeni gelenler ogrensinki soru ekranlarda aklında soru işareti kalmasın kimsenin herkez sorusunu da sorsun cevap da versin.

0

evet bazi yazar arkadqslarimiz soruyu sorunca hemen cevap verme diyor... e yani bizde insan evladiyiz. sitede dogru duzgun soru soruldu da biz mi cevap vermedik. birde diyorlar ki 12 saat gecince cevap ver. sen mi karar vereceksin ne zaman cevap verip ne zaman veremeyecegime... kendi isine karissak isime karisma diye kaplan kesilecekler neredeyse

0

baski yapan kim gormedim ama alperen70 dogru yoldasin devam :)

0

benim düşüncem %5 daha fazla kazanç verdiği için, daha fazla kazanç elde etmek istiyor olabilirler. benim fikrim. ama zaten burada cevabı ne kadar uzatırsan o kadar çok kazanç sağlıyorsun yani. gereksiz buluyorum bu düşünceyi böyle söyleyen her kim ise. hayır yani ilk cevap veren sen olamazsın ya da cevap veremezsin diye birşey demiyor site bize zaten. neyin kafasında olduklarını çözemedim. sonuçta hepimiz burada para kazanmak için bulunuyoruz. kişilerin para kazanmasına niye taş koyarsınız ki. site kurallarına uymayanları gördün mü siteye şikayet et yani... birşey yapmazsa site yönetimi o zaman soru açarak dillendir.

0

baskı denicek kadar ağır veya sürekli aynı konu açılması gibi bir durum olmadı. arkadaşın dikkatini çekmiş paylaştı. çok güzelde oldu bizede fikir olmuş oldu bence.