0

sütlü tatlılar her zaman tercihim olmuştur.

0

genelde şerbetli tatlıları tercih eden biriyim fıstıklı ve kaymaklı şöbiyetin üstüne tatlı tanımam ama evde bunları her zaman yapamadığım için ev tipi sütlü tatlıları da tercih edebiliyorum çok zaman örneğin kolay profiterol denen bir tatlı var normal profiterol ile zorluk açısından herhangi bir farkı yok ancak lezzet açısından aşmış durumda ona da tercih ediyorum yani çoğu zaman ama sütlaç gibi şeyleri çok fazla sevmiyorum.

0

şerbetli tatlıyı hiç sevmeyen biri olarak kesinlikle sütlü tatlıyı tercih ederim hem daha hafif hem daha sağlıklı. şerbetli tatlılarda bildiğiniz suya karıştırılmış şeker yiyosunuz benim midem kaldırmıyor şahsen o kadar şekeri bide üstüne şerbetli tatlılarda şekerş dışında hamur da çok fazla yani x2 zararlı. şekerli tatlı olarak tadını sevdiğim birtek şekerpare ve türevleri var onun dışında baklavayı falan hiç sevmem hatta herkes şaşırıyor baklava nasıl sevilmez diye ama sevmiyorum bayramlarda falan yemem ve genelde herkes yemem için zorlar bide her gittiğiniz evde zorlanıyorsunuz on eve girsek günde minimum on tane baklava demek ben bşr tanesini sor yiyorum

0

her ikisi olabilir ikisi birbirine alternatif olmamalı yerleri ayrı diyorum.

0

sütlü tatlılar en güzeli hem hafif oluyor hemde midemizi rahatsız etmiyor .ölçüyü kaçırmamalıyız tabi

0

bence sütlü tatalilar benim icin daha çok tercih ettiğim besin.
çünkü insanda yesende fazla insnani yormaz insanı yerken fazla yesende migdesini kendisini rahatsız etmez.
ama serbetli tatlilarda belli bir şeyden sonra kişide sancı yapar çünkü içinde ki şerbet oranı fazla olunca mecbur belli sayıdan sonra yiyemez.

0

sutlu trılıceye bayılırım serbetlı hayrabolu tatlısına da bayılırım

0

şerbetli tatlılardan 1 ya da 2 lokma ancak yiyebiliyorum onda da birkaç yudum su içerek ikinci lokmaya geçebiliyorum. ama sütlü tatlılar daha hafif oluyor bu yüzden sütlü tatlıları tercih ediyorum.

0

sütlü tatlıyı çok severim kazan dibi ve sütlaç

0

sütü daha çok sevdiğim için genelde sütlü tatlıları tercih ederim.

0

sütlü tatlıların üstünde bence hiçbir tatlı yok çünkü şerbetle tadı yoğun oluyor ama sütünün tadı öyle değil genellikle tam kıvamında çok da güzel oluyor sütlü tatlılar en iyisidir.

0

soruma kendim cevap verim ben sütlü tatlı çünkü normalde de sütü çok severim tatlı da ayrı bir güzel oluyor. şerbetli bir yerden sonra bayiyor. ama şerbetli olarak bülbül yuvası ve fıstıklı dolamaya hayır demem :)