0

pazar günleri bildiğiniz gibi herkesin en stresli olduğu günlerden bir tanesidir pazar günleri ben hiç sevmem pazar günleri yarın okul olacak diye pek sevmem. pek sevilmeyen bir gündür aslında tatil olmasına rağmen en çok hiçbir aktivite yapılmayacak günlerden bir tanesidir. çünkü biz arkadaşımız da pazar günleri bir araya geldiğimizde hiç bir aktivite yapamıyoruz hepimiz elimiz kolumuz bağlı gibi oturup kalıyoruz. çünkü yapacak bir şeyimiz yok eğer bir spor yapsak yarın okul var yorgun olcaz yarın okula yorgun mu gideceğiz gibi bir algı oluşuyor, pazar günleri ben boş vakitlerinde neler yapmak konusunda size şöyle söylemek isterim ailenizle güzel bir vakit geçireceksiniz güzel bir gün geçireceksiniz ailenizle geçirmesi tavsiye ederim. pazar günleri yani arkadaş ortamında pek geziniyor. çünkü insanların canı çok sıkılıyor benim gerçekten pazar günü olunca olur çoğu insan yani hem yarın okul aklıma geliyor hem de pazar günleri neden hiçbirşey yapılmıyor herkesin eli kolu bağlı kalıyor. benim en sevmediğim günlerden bir tavsiyeleri pazar günü ama nelerde yapmaktan hoşlanırım gezmek, tozmak bana göre bir şeydir gezer tozar en sağda solda neler var neler yok bakarım pazar günü zaten böyle bir aktivite var bazı insanlar aktivitesi daha farklıdır. yani insanlar bazıları uludağ'a gidiyoruz başka yerlere güzel böyle mekan konusunda iyi olan yerlere gidiyorlar. herkes ailesinde güzel bir vakit geçirmek için atlıyorlar arabaya de öyle bir imkan yok. biz basacaksın otobüs kartına öyle nereye gitmek istersen gideceksin zaten cebinden bir sürü masraf çıkıyor yani bize yapacak hiçbir şey gelmiyor. diyebilirim pazar günleri genellikle hep böyle oluyor. herkesin diyorum ki sizinki de benim gibi böyle bir pazar günü biz geçmesin gezin tozun yaşayın hayatı diyorum.

0

pazar günü önce kaldıracaksın en yüzünü yıkadım ondan sonra çayı koyacaksın bir yandan etraf toplayacaksın sonra oturup kahvaltı yapacağız bulaşıkmamış duncan saat 12:00 olur sol mu kahveni yapacaksın oturacaksın balkona yakacaksın sigarayı biraz internete takılıpdan sonra duşa gideceksin hazırlancaksın dışarı çıkacaksın pazar gün demek dışarısı demek benim için

1

pazar günü demek geç uyanmak, uzun uzim harika bir kahvaltı yapmak. akabinde gezmek dolaşmak eğlenmek ve akşam yemegini dışarda yemektir benim için. tanı çoğu zaman hayaller hayatlar durumunu yaşıyorum :)

0

gezerek, müzik dinleyerek, arkadaşlarla sohbet ederek ve bunun gibi bir çok şey yaparak.

0

genelde dinlenerek gezerek geçirdğim olur bu gün benim günüm

0

pazar günlerini eşimle geçirmekten hoşlanıyorum evde veya dışarda olmak hiç farketmez

0

pazar günleri arkadaşlarla bir araya gelip bir aktivite yapmaktan hoşlanırım.