0

ben genellikle en çok hafta sonlarını çok seviyorum çünkü eşim hafta sonları evde duruyor. çünkü işe gidiyor. hafta içi mesela hafta sonu oldu. mesala gezebiliyoruz. yani eğlenbiliyoruz. mesela bir yemge falan gidebiliyoruz. mesela vaktini bana ayırıyor. zaten orada bir günü var. bir pazar sadece evde onun için ben pazar günlerini mesela çok severim yani o da sırf eşim , oğlum ben olduğumuz için evde veya dışarıya çıktığımız için sadece bir pazartesi günü sevmiyorum o kadar diğer günlerde hiç bir sorunum yok y
oda pazartesi günü gerçekten böyle haftanın ilk günü ya böyle hafta sonundan çıkıyorsun. ne oluyor böyle çok sıkıcı geliyor. ne bileyim onun için hiç sevmiyorum pazartesi yi.

0

kim sevmez ki 1 haftanın yorgunluğunu attığın o kıymetli gün , sabah kahvaltısı öğlene kadar alınan uykunun tadı mis gibi hava, istersen gez istersen evde yat 6 günün yorgunluğunu çıkardığını o güzel gün .

0

pazar günleri gerçekten çok sevdiğim günden arasında yer aldığını söyleyebilirim.gerçekten keyifli dakikalar yaşayabileceğim bir şey olduğunu söyleyebilirim.aslında genel olarak bildiğim kadarıyla çok iyi olduğunu söyleyebilirim keyifli ve rahat dakikalar gerçekten mükemmel oluyor.genelde arkadaşlarla pazar günleri dışarıda vakit geçirmeyi daha çok tercih edenler arasında yer aldığını söyleyebilirim.

0

istanbul'da pazar günü çiledir. o yüzden sevmiyorum.