0

doğum günün kutlarım ama genellikle çocuklarinkini kutularız arada kendimizin kide kutladığımız olmuştur.

0

kendi doğum günümü kutlamam ama bazı arkadaslarımın doğum günümü kutluyorum çünkü onlarda benim doğum günümü kutluyorlar.şimdiye kadar iki yada üç kere doğum günüm kullanmıştır.

0

evet doğum günlerine önem veririm ve genelde kutlarım . bir arkadaşımın doğum günü olduğunda hep beraber toplanırız ve doğum günü kutlarız tabi bunu senelerdir yaptığımız için bu artık rutin bir hale geldi . herkes kutlanacağını bildiği için artık suorizde yapamıyoruz . ama oldukça eğlenceli ve güzel geçiyor. sevdiklerimizin kıymetini bilmeliyiz ve onlara özel olduklarını hissettirmeliyiz diye düşünüyorum. ailemle de keza doğum günlerini kutlar ve eğleniriz .

0

18 senedir hiç kutlamadım fakat başkası tarafından süpriz yapılsa yani cok mutlu olurum

0

kendi doğum günümün kutlanması nedense bana böyle biraz utanç hissi veriyor. ve o an epey bir kızarıyorum ve heyecanlanıyorum bu sebeple de doğum günümün kutlanması hoşuma gitmiyor fakat bundan keyif alan tanıdıklarımın doğum günlerini kutlamak için özen gösterirrim. ne de olsa bir insanın başka bir insanı mutlu etmesi kadar güzeli yok.

0

kendi doğum günümü kutlamayı hiç sevmem ama başkasının yani arkadaşımın yada sevdiğim insanların doğum gününü kutlamayi çok severim özellikle supriz yapmaya bayılırım oanki şok ifadesine herkesin bayılıyorum kendi doğum günüm daha hiç büyük bir kutlama olmadı ama yapan olmadı daha doğrusu o yüzden de hiç sevmiyorum.

0

hayır doğum günlerimi kutlamam ayrıca öyle büyük kutlamalar yapılanmasında da hiç hoşlanmadığım için genellikle doğum günlerine katılmam

0

genelde kutlarım sonuçta doğum günü insan mutlu oluyor . yani illa büyük birşey yapmaya gerek yok . misal geçen sene doğum günümde logusaydim annemler bir pasta alıp geldi ona bile çok mutlu oldum . aslında insanları mutlu etmek önemli. insan ister istemez böyle günlerde ufakta olsa birşey bekliyor hiç yoktan evde kendin pasta yap keke mum batır ama gene de hatırladığıni göster ki mutlu olsun karşındaki

0

kutlarım çok özeldir benim için kutlamayan olursa çok üzülürüm

0

ben kutlamam kutlattırmam bi manası yok bana göre.