0

sevmediğim bir sürü insan vardır ama o derece nefret ettiğim biri yok sanırım. eğer gelesi varsa buyursun gelsin ne diyem. ben ölmüş gitmişim zaten bunun ne işi var burada diyecek durumda olacağımı sanmıyorum o durumdayken.

0

tabii ki hayatım içerisinde yaşanabilecek durumlar vardır ve bunlardan bazılarına bu sözleri genel olarak söyleyebiliriz. ama genel olarak karşımdakine karşı her zaman saygı da olduğum için böyle bir kelime hiçbir zaman kullanmadım.

1

cenazeme isteyen gelsin ya da gelmesin hiç umurumda olmaz, ben ölmüşüm arkamdan kimler var gelmiş diye bakamayacağıma göre :))) recep tayyip erdoğan gelmesin tamam aklıma geldi. o işi showa çevirir oralarda da malum bu miting gibi konuşmalar yapar. bir de imam gelmesin.. dine inanmıyorum.. direk atın toprağa..

0

hayir yok.kimseye o derece kin gutmem asla.
yaradilani sevin,yaradandan oturu.

0

şuan için yaklaşık 6 yıldır beri görüşmediğim konuşmadıgım görsem bile selam vermediğim bir dayım var ama sadece ben problemliyim annem babam sıkça görüşür ve konusurlar gelir mi gelmez mi oarasını bilmemem ama gelmesin diyemem ben onunkine giderim ama