1

ben o siteden buraya geldim ve geldiğim günden beri daha iyi olduğuna emin oldum. bir kere her şey şeffaf burada, beklemek yok, kesinti yok. kazancınızı yazdığınız anda görmeniz en büyük artısı. buradan sonra orada yazmak çok zorlayıcı olur herhalde.

0

bu site çok iyi ahmetesor felan hikaye arkadaslas sorumaniden baskasi yalan yazdikca yazasim geliyo ama ahmetesor icin degil sorumani icin yaziyorum

1

haklısın kardeşim. özellikle kazançları neye göre dağıttığını hiç anlamadık. rastgele saçma cevaplara bonus verirken, araştırılarak özenle yazılmış cevaplardan hiç kazanç elde edemiyordum. tuhaf bir algoritmaları var. bence bu site daha adil. zaten şikayetvarda birçok şikayet var haklarında da, boşverin.

0

sorumani sitesinde yeni üye olduğuma göre siteyi çok beğendim yani burada eğer sen uğraşırsan emek verirsen ve çaba harcarsın bence yani emeğinin karşılığını alacaksın diye düşünüyorum çünkü ben google'dan gezinirken birçok site gördüm bu soruma niye sitesini de google'de gezinirken gördüm ve beğendim burada üye oldum iki haftadır burada üyeyim yani benim anladığım kadarıyla bu da ne kadar zaman harcarsan yani zamanın boşa gitmiyor her kelimenin hakkını bile alıyorsun diye düşünüyorum.

0

makale boyutuna varırcasına yorumlar yaparken bile ap dan muaf tutuluyorduk. iyi ki bu site karşımıza çıkmış.

0

ya birde öyle birşey ki, uğraş uğraş ama para kazanama. resmen o sitenin amacı bu. kendi ceplerini daha çok nasıl doldururuz mantığı var yani orada. ama asıl değerinin bilinmesi gereken site varsa oda burasıdır. valla bu site sayesinde az mı kitap aldım ben. ödemelerimi çektikçe kitap aldım, ödemelerimi çektikçe kitap aldım.

1

ben bu siteyi beğendim gerçekten. fakat burada reklam yapmak yasak değil mi? orada reklam yaptığın an hesabın kapanıyordu. ilginç. siteye saçma sapan özellikler getirip duruyorlar. daha iletişim forumlarına geri dönüş yapmıyorlar. site ana sayfasında sorudan çok şikayet var artık. yönetim çok ilgisiz. umarım buradan memnun kalırım. şimdilik gayet iyi gibi. ne yapmam gerektiğini tam olarak anlamasam da 50 kuruş kazanmışım buradan. hatta ben 5 kuruş zannettim ilk başta.

0

sorumani o adı geçen siteye göre çok daha iyi.birde şu üyeler sorularını biraz düzeltse çok daha iyi olacak.

0

evet bu site çok güzel. kesinlikle daha kaliteli. bol kazançlar.

2

direkt olarak başka site ismi yazmanız hiç olmamış bence. ama katılıyorum o sitenin hiç bir esprisi kalmadı. övülecek hiç bir yanı da yok. benim vazgeçilmezim sorumanidir her zaman. burası gibi site de aramayın bulamazsınız.

1

ben o sitede gezinirken bu sitenin reklamını görmüştüm, bu site o siteden kat kat daha iyi. eleştirisel yapı olarak o site biraz adaletsizdi, ben bu siteyi çok beğendim valla.