0

ayakkabı alırken fiyatı uygun mu diye bakarım. giydiğim zaman öyle hemen bozulup beni yarı yolda bırakmayacak bir ayakkabı tercih etmeye çalışırım. ağır mı hafif mi? diye dikkat ederim. rahat mı yoksa bir süre sonra ayağımı sıkıyor mu onu test ederim. rahatsa alırım değilse almam. çok sert tabanlıysa almam. biraz daha yumuşak tabanlı tercih ederim. numarası benim ayakkabı numaram olabilir ama kalıp olarak uyacak mı diye tekrar giyip bi bakarım. rabanı kaydırıyor mu kaydırmıyor mu? diye giyip kontrol ederim. uzun süreliğine dayanacak bir ayakkabıysa alırım.

0

ben genellikle ayakkabı alırken bacağım rahat etsin diye biraz bol alıyorum. çünkü öteki türlü ayakkabı giyince açılıyor deniyor ama ben buna inanmiyorum kesinlikle açılmıyor aksine sıkıyor. ve yapışkanlı ayakkabıları alamamaya önem gösteririm.

0

ayakkabı alırken buyuk bı ayakkabı alınmamasına ozen gosterılmelırıdır.cunku buyuk ayakkabı ayagınızın daha cok buyumesıne sebep olacaktır.bır cok ınsan ayakkabının dıs gorunusune aldanarak ayak rahatlıgı olarak rahatsız ayakkabıları kullanıyolar.bu orada aldıgınız ayakkabının ortapedık olmasın dıkkat edın

0

ayakkabı alırken aslında ayağımızı hiç sıkmayan bir ayakkabı almamız lazım. çünkü ilerleyen zamanda büyük bir sorun yaratabilir. bunun için giydiğim numaranın genel olarak bir üst numarasını almaya özen gösteriyorum. çünkü ayağımızı sıkacak ayakkabılar girmemesi gerekiyor.

1

ben ayakkabı alırken genellikle ayağıma tam olmasına dikkat ederim, ne büyük ne de çok sıkı olmamalı, ortopedik olmalı, derisi alt tabanı sağlıklı olmalı, yüksek olmamalı ki bir rahatsızlık hissettirmesin bana.