0

tabi ki ilk önce fiyatı bakmak gerekli. ancak şu dönemde dolar kurundan dolayı ucuz telefon bulmak neredeyse imkansız. fiyat performans ürünlerine yönelmek mantıklı seçenek gibi duruyor. az para verip diğer telefonlarla yaptığınız işleri yapabileceğiz bir telefon almanız sizin bütçeniz için daha iyi olacaktır. sırf marka diye bir telefona 7.000 lira-8.000 lira verilmemelidir. hele ki düzgün bir geliriniz yoksa faturaya ek binlerce liralık telefon almak akıl işi değildir. unutmayın bu uzun süreçte zararlı çıkan siz olacaksınız.

0

çin mali olup olmadigina dikkat edilmeli fiyatlarina dikkat edilmeli

0

telefon alırken öncelikle ram ve depolama kapasitesi önemlidir.bir diğer unsur ise kamera ve tasarımdır.öncelikli olarak siz bu telefona uygulama indirip gezineceksiniz,oyun indireceksiniz ve bu nedenle de ram ve depolama olarak çok iyi olmalıdır.güzel fotoğraflar çekmek için ise 2.unsur olan kameradır.kameranın kaç mexapiksel olacağı çok önemlidir.
telefon alırken öncelikle;
1-ram
2-depolama
3-kamera
4-tasarım
bu 4 faktörün en önemlisi kamera ,ram ve depolamadır.

0

bana kalırsa bu sorunun cevabı kesinlikle marka düşkünü olmadan özelliklere bakılarak alınmalıdır. bunu nasıl yapabilirim diye düşünüyorsanız şu şekilde ilerlemeyi deneyin. fotoğraf çekimlerinden hoşlanıyorsanız özellikle dış mekan resimlerinden o zaman arka kamerasının yüksekliği ve optimizasyon özelliğine sahip telefonlar tercih edilmelidir. selfie çekmekten hoşlanıyorsanız ön kameranın netliği ile arka kameranın netliği birbirine yakın olanları tercih etmelisiniz. müzik dinlemek daha ön plandaysa ses sistemine ve radyo çalma özelliği olan telefonları tercih etmelisiniz. oyun oynamak için telefon almak istiyorsanız ram olarak yüksek olanları tercih etmelisiniz.

0

telefon alırken dikkat edilmesi gereken bir sürü özellikler vardır ben sana bazılarının bahsedeyim mesela bir kere telefon almadan önce telefonun markasını önemi vardır mesela bilmediğim bir marka telefona almanı ben hayatta tavsiye etmem mesela ben olsam iphone alırım yeni telefon alacak olsam biliyorsunuz iphone dünyaca ünlü bir marka olduğu için herkes iphone almayı tercih edebilir ama iphone almak da düşük bütçeli bir ailenin bütçesine uymayabilir çünkü en ucuz bir iphone 6s bile şu an 2500 3000 lira civarında geziyor fiyatları yani bunu almak biraz güç olabilir yapacak bir şey yok başka ne telefon alabilirsiniz huawei alabilirsiniz huawei iphone dan sonra iyi gelen telefon markaları sırasında yer alıyor yani benim kuzenimle bu ay var hiç şikayetçi değil zaten beraber aldık neyse şu an telefon alırken hangi özelliklere dikkat edilmesi gerektiğini sizlere söyledim telefon alırken dikkat etmen gereken özelliklerden birisi telefonun hafızası telefonun ne kadar hafızası olduğu çok önemlidir fotoğraf çekimi falan seviyorsanız video çekmeyi falan seviyorsanız yüksek hafızalı telefonu almanızı önerebilirim çünkü ileride herkes telefonu hafızasını yer kalmadı için şikayetçi falan oluyor yani alabileceğiniz orta hafıza telefon 64gb olabilir sonra telefon uzun re mi gelir ram biraz yüksek olmalı ben bence telefonun ram'i az olursa leride kasma donma falan yapabilir en az 3 gb ram lazım bence ve daha sonra işlemci lazım amd işlemci ve intel işlemci fark etmez işlemci iyi olsun yeter benim önerilerim bunlar ama size direk bir telefon önermemi istersiniz iphone 7s alabilirsiniz 64gb versiyonundan.