0

güzel futbol oynayan ancak istediği puanları toplayan bir takım olarak görüyorum..

0

beşiktaş üst üste 2 kez şampiyon olduğu kadrosunu koruyamadı, mario gomez, cenk tosun,alvaro negredo, anderson talisca,aboboukar,jose sosa,fabri,pepe gibi bir çok yıldız isimle yollarını ayırdı elinde de tutamadı ve bu sezon o kadar da çok güçlü bir kadroya sahip değiller ama devre arasında trabzonspor'dan gelen eski futbolcusu burak yılmaz sezon başında gelseydi, beşiktaş kesin şampiyondu.bu sene aslında iki tane çok büyük transfer daha yaptı beşiktaş, biri shinji kagawa diğeri de adem ljajic.bu sezon beşiktaş istediği gibi başarılı olamadı ilk ikinin içerisine girmeye çalışıyor son maça kadar ama biraz da zor gibi görünüyor şampiyonlar ligi'ne gitmek, üst üste iki kez şampiyonlar ligi'nde mücadele etmişti zaten.önümüzde ki sezon bu başarılara imza atan şenol güneş ile yollar ayrılacak, teknik direktörlük belirsizliği var takımda ve şimdiden acil önümüzdeki sezonun planlaması yapılmalı.

0

cok iyi bir takim turkiyenin il yaranmis takimi hucumu cok iyi quarejma babel laqner lav

0

beşiktaş 2 sene üst üste şampiyon olduktan sonra bi düşüşe geçti yüksek miktarlarda paraya oyuncu sattılar ancak santrafor falan almadılar bence bunun eksikliğini yaşıyorlar beşiktaş uefadada ligdede şu an için kötü gidiyor bana göre yani eski beşiktaş oyununa göre pek iç açıcı oynamiyorlar tahminim şenol hocadan kaynaklanabilir belki artık oyuncular şenol hocayı istemiyor olabilirler sanki takımda uyum sorunu başlamış gibi sanki fenerbahçe değilde beşiktaş takımı yeni kadro kurmuş gibiler toparlanmalarini umuyorum kisa surede

0

cok iyi oyuncuları var güzle oynuyorlar cok iyi teknik tiröktü var

0

göre biliyoruz ki beşiktaş takımı şu anda ligde çok başarılı gittiğini söylemek mümkün aslında. daha çok başarı elde edeceğine inandığım bir takım. özellikle avrupa'da biraz olsun gayret gösterirse büyük bir ihtimalle bir üst tura çıkacaktır. lige baktığımız zaman gerçekten oynadığı takımlara karşı başarılı olduğunu düşünüyorum. ama görüyorum ki beşiktaş taraftarı kendi evindeki maçlarda gerçekten çok atmosferi yüksek bir ortam yaratıyor ve takımının kazanması için elinden geleni yapıyor. türkiye'de benim gözümde gerçekten en büyük taraftar kulüplerinden birine sahip ve bunu da takıma kazanç sağlayacağını düşünüyorum. özellikle derbi maçlarda gerçekten beşiktaş'ın bu avantajı çok diğer takımlara bakarak. beşiktaş'ın şu anda bazı mevkilerde gerçekten sıkıntısı olduğunu söyleyebilirim. çünkü beşiktaş takımında talisca gittikten sonra büyük bir kayıp olduğunu düşünmekteyim. şu anda beşiktaş kulübünde oynamaya devam etseydi eğer talisca gerçekten büyük ihtimalle şampiyonluğa oynuyordu diye düşünüyorum. ama tabii ki yarı döneme kadar bu şekilde devam ettikleri sürece teknik adamları büyük bir transfer yapacağını görebiliyorum. eğer takımdan bir veya iki oyuncu gününde olmadığı zaman yerini kapatacak oyuncular lazım aslında. ama bunu tabii ki yapmak aslında hiç kolay değil. çünkü beşiktaş kulübü büyük bir kulüp olduğu için yapacağı transferler onlar için çok önemli. quaresma şu anda tabii ki performansı yüksek bir şekilde geçen sezonki gibi oynamaya devam ediyor aslında. ama takım içerisinde bazı eksiklikler var ve bunları tabii ki talisca dolduruyordu benim gözümde. şu anda diğer oyuncuların ise talisca'nın yerini dolduramadı ını apaçık görebiliyorum. bunun için takıma bir on numara lazım mı bu on numara da büyük bir ihtimalle takıma pas çıkarabilecek ve oyun kuruculuğu tamamen üstlenebilecek ismi duyulmuş bir oyuncu olacağını tahmin ediyorum. bundan sonra türkiye kupası da başlıyor ve beşiktaş şu anda üç kulvarda devam etmek üzere ilerliyor. aslında 3 kulvarda ilerlemek gerçekten çok yorucu ve yoğun bir futbol fikstür anlamına geliyor. bunu kolay kolay her takım üstesinden gelemez açıkçası. bunun için kupa maçları için daha doğrusu altyapıyı biraz daha iyi tutması lazım ki kupa maçlarında kuvvetsiz takımlara karşı oynadığı zaman profesyonel oyuncular oynamasın. yoksa haftada neredeyse 180 dakika oyuncu top peşinde koşmak çok kolay olmadığını düşünüyorum. beşiktaş'ın bu haftaki maçında yine güzel bir oyunla kazanmasını bekliyorum açıkçası. her zamanki oyununu eğer beşiktaş kulübü oynarsa rahat bir oyunla kazanabilir. özellikle bu değer ve haftasında alabileceği bir 3 puan gerçekten onlar için moral verici olabilir. çünkü bu hafta trabzonspor ve fenerbahçe kulübü'nün maçı var ve çok önemli beşiktaş'ta böyle bir maçı ne oldu haftada puan kaybedeceğini pek ihtimal vermiyorum.