0

bu soruyu senin için söylemek isterim nargile oldukça güzel bir dumandir yani nargilenin en güzel yolu ise içindeki karışımları dır. bu karışımı sayesinde nargile oldukça bir tat sağlar, genellikle de şöyle bir algı oluşuyor, ben nargile içerken en çok sevdiğim karışımlardan 2 tanesi vivident ve elmadır. bunlar benim vazgeçilmezim ama bazı insanlar daha farklı içiyor özellikle spesiyal içen insanlar daha çok nargilenin en güzel yanı ise çıkan o yüksek dumanlıdır. ama asla nargile dumanı değil de bazı insanlar keyif için içiyor yani bir kafeye alıp yanına telefonunu alıp nargilesini güzelce çekip içip üflüyor. bazı insanlar ise hava atmak için diyor yani kızlara nargile hava atayım diye ağzından bir hareket var o hareketi benim bir tane bir arkadaşım yapıyor. ona ve ben onun adına kendimi çok rahatsız oluyorum çünkü durmadan içine çektikçe dumanı çıkartırken hep o hareket yapıyor ve açık ise bu durumdan rahatsızım ama keyifli insan gibi içeceksen güzel derim yani şu an o nargile işiyle uğraşan insanlar onlar gibi hazırlarken durmadan bütün gün boyunca içeri duman çekiyorlar, nargile dumanı ve doktor kontrolü gittiğinde akciğer kontrole gitti neyse doktor arkadaşıma tamamen şey bir sürü şey söylemiş, bunlar da sana ben özetlersek şöyle yani nargile içimi devam edebilirsin akciğerlerin temizlemiş nargile içindeki o zaten buhar gördüğümüz gibi siz buhar içiyorsunuz demiş. bir de o karışımları içiyor siz demiş son derece temiz demiş kaç sene içmesine rağmen ama ben bu konuda yalan düşünüyorum. çünkü neden derseniz ben internetten araştırma yaptığımda tamamen sonuçları çıktı nargile sigaradan daha çok zararlıymış. çünkü nargilede sigaradan daha çok duman çıkıyormuşuz. nargiledeki çektiğimiz dumanlar akciğerlerimizdeki en ince hava keseleri ne kadar gidiyormuş ve bu da akciğer kanseri ne kadar yol açılmış ve bir nargile bir dumanı bir paket sigaraya eşdeğermiş, yani en dar günde ölen bir kolay bir içecek değildir kimseyede tavsiye etmiyorum ama ben arkadaş ortamında nargile çok sık tüketen birisiyim ve nargileye son derecede seviyorum. güzel bir şey ama sondajcıları zararları doktor tavsiyesi yok bu arkadaşın söylediği bence yalan öyle bir şey olması imkansız gibi şey çünkü neden derseniz nargile zaten zararlı bir içecektir dumandır. yani olabildiğince işini duman çekiyorsunuz ama en güzel nargile ise özel karışımlar pesiyal olan karışımlardır yani yaban mersiniyle, karpuz çilek on numara gider mesele bu gibi güzel bir nargile izmir'in mail yolla alabilirsiniz.

0

güzel bir nargile içmek için bence öncelikle tütün çok kaliteli olması şarttır. nedeni ise kalitesiz tütünden icilen nargile insana tat vermez. bence paranız varsa hiç uğraşmadan kaliteli bir cafeye gidip nargile içebilirsiniz benim düşüncelerim bu şekildedir.

0

pek nargile icen birisi değilim ancak kaliteli bir nargile içmek istiyorsanız kaliteli bir yerde içmelisiniz. içtiğiniz tütün ağzınızda çok güzel bir koku bırakmalıdır diye düşünüyorum.

0

güzel bir nargile içebilmemiz için öncelikle kaliteli bir tütüne ihtiyacımız olduğunu söylememiz gerekiyor. öncelikle benim en çok kullandığım ve tavsiye ettim tütünlerden biri de el fakir tütünü olduğunu söyleyebilirim. gerçekten çok kaliteli bir bütün olduğunu söyleyebilirim ama şu anda piyasada gerçekten çok kaçak tütün olduğunu söyleyebiliriz. bunun için de genellikle güvendiğiniz ve kaliteli mal satan yerlerden almanızı tavsiye ederim. öncelikle kömürlerimizi çok iyi bir şekilde yapmamız gerekiyor ocağımızda. eğer kömürümüz tam yanmazsa ağzımıza acı tat verme ihtimali olabilir. o yüzden tamamen kül oluncaya kadar yanmasını öneririm. daha sonra yapılabilecek işlem aslında tütünümüzü çok iyi bir şekilde bazı parçalarından ayırmamız gerektiğini söylememiz gerek. sonra da bir güzel şekilde makaslamamız gerekiyor daha çok tat alabilmemiz için. makasladığımız tütünleri bir lüle içerisine güzelce ne bastırmadan koymamız gerekiyor. eğer çok sıkıştırarak koyarsak tütünün hava almasını engelleriz ve istediğimiz bir tadı alamayız. bu yüzden de uygulanabilecek işlem çok basit olduğunu düşünüyorum. daha sonrasında ise üzerine bir tel ya da folyo yardımı ile üstünü kapatmamız gerektiğini söyleyebiliriz. güzel ve gergin bir şekilde sararsak daha çok uzun ömürlü bir nargile olacağını söylemek isterim sizlere. daha sonra da kömürleri üzerine koyduktan sonra zaten üç dört kere içimize çektikten sonra yavaş yavaş hangi aromayla içtiyseniz tadını almaya başlayacaksınız. aslında bazı kişiler bu işlemleri çok büyüklüğü için evlerinde yapma imkanları varken yapmıyorlar ve dışarıda içmeyi tercih ediyorlar. aslında o kadar da zor bir şey olmadığını görebilmekteyiz.