0

yazarken zaten bakıyorum düzgün yazdığımdan emin olduktan sonra cevaplarımı paylaşıyorum bazen yazım hataları yapabiliyoruz ama okunaklı oluyor sanırım.

0

soruları yazdığımda, tekrardan bakıyorum yazım yanlışı ya da virgül hatası, nokta hatası var mı diye, tekrardan bir bakıyorum. zaten çok az soru sordum ben, bir de cevaplarım da, uzun cevap verdiğim için, genellikle kontrol edemiyorum. sadece yazarken bir önceki cümleme bakabiliyorum. ama uzun bir cevap yazdığımda, geri dönüp kontrol etmem bana çok vakit kaybettiriyor. o yüzden bakamıyorum çok fazla. ama bence bir problem yok, çünkü soru sorarken yanlış yazanların sorusunu anlayabiliyoruz. ne demek istediğini anlıyoruz, anlamasak bile, bunu mu demek istedin diye sorabiliyoruz. insanlık halidir yanlışlıklar yapılabilir.

1

bazen sonra görebiliyoruz. ama iş işten geçmiş oluyor. insanlar hızlı yazmak için bazı kelimelerin yanlış yazılanları gözden kaçıyor. ama düzeltme imkanı olmuyor. bunu daha önce yönetime sunduk ama şimdiye kadar düzeltme imkanı gelmedi. özellikle telefondan yazarken çok hata yapılıyor. bazı kelimeleri doğru yazsanız da otomatik olarak kelimeler başka bir kelimeye dönüşebiliyor. gördüklerimizi düzeltebiliyoruz ama gözden kaçanlar gidiyor maalesef.

1

evet görüyorum ve hepsindede düzeltiyorum. şimdiye kadar kelime hata sayısı yaptığım soru sayısı çok çok azdır. belki 3 tane bile yoktur. türkçe herşeyden önemli, karşımızdakine kendimizi tam olarak anlatabilmek için iyi türkçe kullanmamız gerekir .

0

benim eger hatam olduysa duzeltiyorum fark ettigim an.ama bazi arkadaslar hic onemsemiyor.
ayrica birde su cevaplari duzenleyebilme secenegi gelse cok iyi olur.