0

bilinenin aksine kendi tecrübelerime dayanarak söylemeliyim ki yabancı dil öğrenmek sanıldığından çok daha kolaydır ben sadece üniversite bir sene hazırlık sınıf okuyarak ingilizce şu anda avrupa düzeyinde geçerli belgesine sahip olabilecek derecede iyi öğrendim bu yüzden ingilizce ödev herhangi bir yabancı gözümüzde büyütmek tamamen sizin zararınıza olur veya bencil öğrenmek istiyorsan ilk önce onun için kelime ezberlemeye başlayıp bu kelimeleri cümle içerisinde kullanmalıyız kullandığımız kelimeler bizlere herhangi bir şeyi açıklamadı yardımcı olacaktır onun dışında kramer çok önemli bazı insanlar grameri hiç önem vermeyen dizilerden ingilizce öğrendiğini söyle ancak bu sayede sadece ingilizceyi tarzanca vermesi kurallı ve anlaşılır bir şekilde ingilizce öğrenmek isteyen kişiler kesinlikle ve kesin ki grameri uygun şekilde özne fiil obje olarak öğrenmektedir öğrenmesi gerekmektedir bunu bilerek devam edersiniz hayatınıza kazanırsınız o yüzden tekrar tekrar söylemedim ki ben daha 18 yaşındayken hazırlık sınıfında ingilizce öğrenip ingilizce dizileri ingilizce izleyebiliyorsun kurslara gibi her şey yapabilirsiniz kurslar zaten bunun için çok önemli ve yardımcı oluyor bizlere o yüzden üşenmeden en özünden bilsen müsait yabancılar dili çok iyi derecede öğrenmeniz öneriyorum.bu sailer kişi hayatınızda ve sosyal hayatınızı her zaman bir ayrıcalıa sahip olacaksınız ve bu ayrıcalık sayesinde yüksek makamlara belki daha yüksek pozisyonlara kolayca tırmanacaksınız herkes size tanışırken bununla haklı egosunu dahi olsa yaşayacaksın.

0

hayır, hiçbir şekilde kolay değildir yabancı dil öğrenmek. bir sürü konu var yabancı dil öğrenimi ile ilgili. okuma, yazma, gramer, anlama-dinleme falan derken kafanız allak bullak olur.

0

yabancı dil öğrenmek için ortalama süre iki yılmış bu iki yıl da az bir süre değil sonuçta ayrıca öğrendiğinin de unutmamak çin sürekli tekrarlamak pratik yamak lazım yani ben ingilizce öğrenmeye çaışıyorum ama bana çokta kolay gelmedi

1

hiç kolay değildir. sözel dersler tekrar gerektirir. tekrar edilmezse (eğer hipertimezi hastası değilseniz.) birkaç hafta içinde unutulur. gramere günlük hayatta neredeyse hiç önemli olmasa da kelime bilgisi çok önemlidir. gramer bilmeseniz ama kelime dağarcığınız geniş ise derdinizi anlatmaktan ziyade sohbet bile edebilirsiniz.

0

kimisine göre kolaydır bence bu kişinin kendi içinde biten bir şeydir kişi öğrenmek isterseniz merakı varsa içinde inanılmaz bir istek varsa kolayca öğrenebilir ama istek yoksa kısa bir kelimeyi bile öğrenemez sürekli zorlanır beynide istemsiz bir şekilde reddeder öğrenmeyi bu kişinin kendi içinde istemesiyle bağdaşan bir olaydır

0

bu kişinin öğrenmek istediği olan dile olan merakına ve öğrenme arzusuna bağlıdır.insan bir dili öğrenmeyi ve o dili konuşabilme arzusunu kafasına koyduysa o dili öğrenmesi de onun için o denli kolay olacaktır.

0

yani öğrenmek istiyorsan ,içinden gelen bir şeyse tabii ki de kolay yani sana kalmış bir şey.. mesela benim hafızam çok güçlü ben bir şey öğrenmek istiyorsam mutlaka öğrenirim.. ama sende de öyle bir şey varsa çok çabuk öğrenirsin.

0

cabana ve isteğine göre değişiyor bence. ne kadar istekli olursan çalışırsan o kadar çabuk öğrenirsin. ama zorla öğrenmek için öğrenmeye çalışırsan hiç olmaz o iş malesef.