0

bir endokrin uzmanına gidip vücut kitle endeksinizi ölçtürürsünüz. sonra kan tahliliniz yapılır. daha sonra tahlil sonuçlarınız diyetisyene gider. diyetisyen bu tahliller ışığında size bir diyet verir. bu diyete tamı tamına uyarsanız zayıflarsınız. hem bu yöntemle doktor kontrolünde sağlıklı zayıflarsınız. bunun dışındaki her yöntemde kansere kadar varan riskler oluşur.

0

spor ve kosular her seferde ve yedigimizi azaltmak gibi

0

iradeli davranmak gerek bol bol su içmek gerekiyor yürüyüş yapmak gerek. hamurisinden uzak durmak gerekiyor. yenir ama çok değil. tatliyida abartmazsaniz gayet sağlıklı kilo veriliyor. imkan varsa spora gitmeninde yararı var tabi.

0

zayıflamak için bence ilk olarak beslenmemize dikkat etmemiz gerekir. çok yağlı şeyler tüketmemeliyiz özellikle abur cubur tarzı veya evde kızartma tarzı yiyecekler kesinlikle kendinize yasaklamanız lazımdır. daha sonra hemen hemen her gün yürüyüş veya spor yapmanız gerekir bunları yaptıktan sonra beslenmek için genel olarak yeşillik tarzı yiyecekler seçin ve bu dediklerimi uyguladığınızda maksimum 2 ayda istediğiniz kiloları verebilceginizi umuyorum.

0

zayıflayabilmek için en önemli şey her konuda iradeli olmaktan geçer.iradeli olamyan bir insan için istediğin yöntemi söyle bir ile yaramamaktadır.bu yğzden ilk şart irade sonrasında ağzını tutabilmeli nefsine sahip çıkabilmeli
un tuz şekerden uzak durmalı
yağ ve karbonhidrat az tüketmeli
sağlam kahvaltı
ağır omamyacak şekilde öğlen ve akşam yemeği yemeli
spor yapmalı
ekmeği az tüketmeli
ölçülü yemeli

0

televizyon da üç beş tane doktor çıkıyor neymiş efendim zayıflamak için her gün günde 10000 adım atın yok efendim günlük 40 dakika yürüyüş yapın felan diyorlar gerçekten bunlara inanmak cahillikten başka birşey değildir. ben kendim kulüp çalıştırıyorum profesyonel bir takımın ligimizde alt yapı hocasıyım adını söylemek istemiyorum eğer merak eden olursa mesaj yoluyla söyleyebilirim neyse konumuza gelelim, bir insan zayıflamak kilo vermek istiyor ise ilk başta kıçını kaldıracak koşacak öyle eline bir litre su alıp yarım saat yürütmekle on yılda kilo veremezsin . düzenli olarak koşmak gerekir beslenmen 4.4 luk olmak zorunda yoksa kilo vermek bir işkence haline geli insan için .

0

zayıflaya bilmemiz için bence biraz olsun dengeli beslenmeye dikkat etmemiz lazım. her masaya oturduğumuzda çok ekmek yememiz gerekiyor bence. yemeklerden önce özellikle bir iki bardak kadar su içersek masadan doymuş bir şekilde kalka gideceğimizi göreceksiniz. bunun yanında aslında spor yapmaya da özen göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. çünkü göre biliyoruz ki gerçekten de büyük bir ölçüde spor yaptığımız zaman gerçekten zayıfladığımızı ve kilo kaybettiğimizi göreceğiz. ev içerisinde genel olarak egzersizler yapmaya gayret göstermemiz gerekiyor. ya da bir spor salonuna ya da bir stadyuma giderek spor ya da koşma hareketleri yapabiliriz. bu hem sağlığımız açısından çok faydalı olur hem de kilo kaybetmemiz için yeterli olacağını düşünüyorum. zayıflamanın ilerki yaşlarda bize çok faydası olacağını göreceksiniz. çünkü ilerleyen yaşlarda gerçekten zayıflama imkanı çok güç olduğunu söyleyebilirim. bu yüzden sağlığımıza daha çok dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum.