0

sık alamamasından sohbetlerinin tatsızlığından açıkçası ilgisizliğinden anlarım

0

sizden kaçıyorsa, çareler yerine bahaneler arıyorsa, yalanlar çoksa beden dili zaten belli ediyor artık insanlar iyice tahammülsüz olduğu için direkt yüzünüze de söylüyor bitirelim başkasını seviyorum mümkünse bitsin gibi şeyler söylerler.

2

ben hayatımda başka biri var diyene kadar anlamamıştım. kimisi de başkasıyla evlenince filan anlıyor. benden daha polyannaları da varmış diye teselli ediyorum kendimi ne diyebilirim ki.
ilgisiz bıraktığı an, ilgisini çeken başka bir şey var demektir. paranoyak olun demiyorum ama polyanna da olmayın ve ilgisini sizden alan şeyi bulun.

1

hal ve hareketinden belli eder hemen kendini ilgisizse kıskanmıyorsa umursamazsa sevmiyordur.

1

sevgilimin beni artık sevmediğini ilgisiz tavırlarından anlayabilirim. bir bakışı bir sözü bile artık eskisi gibi sevmediğini belli eder. ayrıca eskiden hiç sorun etmeyeceğim ufak tefek şeyleri sorun etmeye başladıysa artık yavaş yavaş bu ilişkiden ve benden sıkıldığını sevgisinin azaldığını düşünüyorum. bunun dışında özel günleri ve sizinle vakit geçirmeyi eskisi kadar önem vermiyorsa sizi sevmeye ve değer vermeye başlamış demektir. eskisi kadar kendi dış görünüşüne önem vermiyor sizin yanınıza geldiği zaman standart şekilde giyiniyor ve kendini salmış bir şekilde davranıyorsa artık size kendini beğendirmek zorunda hissetmiyordur. en ufak bir tartışma olmazsa konunun sonu ayrılığa gidiyorsa kesinlikle artık senden vazgeçmiş demektir.

1

sevgiliniz size ilgi göstermiyorsa, artık eskisi gibi sık aramıyorsa, aradığınızda size bir bahane uydurup ortamdan ya da telefondan kaçıyorsa şüphe duyabilirsiniz. ayrıca gözlerini sizden kaçırıyorsa, söylemlerinizde, konuşmalarınızda sık sık küsüyorsa, kavga etmek için bahaneler uyduruyorsa artık sizi sevmiyor olabilir.

0

aslında sevgilimizin bizi sevip sevmediğini davranışlarından çok kolayca anlayabileceğimizi tahmin ediyorum. çünkü görebiliyorum ki davranışlarından ve size bakış açısından gerçekten farklılıklar çıkacağını görebilirsiniz. bu da bir şeylerin ters gittiğini sizlere sunacaktır tahminim. bunun için sizden kopmaması için daha çok elinizden geldiği kadarıyla gayret göstermeniz gerektiğini düşünüyorum. eğer çok sevdiğiniz biri ise bunun için net bir şekilde karşınıza çekip konuşmanız gerektiğini düşünüyorum.

1

ya şimdi insan bunu ister istemes hisseder, araya ister istemez soğukluk girer davranışı olsun konuşma tarzı olsun hal ve hareketleri olsun insanın senden uzaklaştığını anlar.