0

arsenal'in o efsane paslaşıp defansı delmeleri hala aklımda takımı fenerhaçe gibi iple aşşağıya çektiler sanki mu, mc, tt gibi başarılı takımların çok gerisinde kalıyor en kısa sürede toparlanırlar umarım eski arsenali özledik.

0

arsenalin kadrosu yetersiz kuponlar hep yatıyorr ;(

0

arsenal futbol takımına baktığımız zaman ingiltere premier ligi'nde çok başarılı olduğunu söyleyemeyiz bu sezon. gerçekten oynadıkları futbol geçen senelere bakarak çok düşük derecede kaldıklarını söyleyebilirim. bu yüzden kadrolarını biraz daha genişletmeleri lazım ve ellerindeki oyuncuları kaybetmenin onlar için çok kötü olduğunu görebilmekteyiz. bunun için bir an önce toparlanmaları lazım ve lige odaklanmaları lazım diye düşünüyorum. bu yüzden de ilk yarı transfer döneminde gerçekten önemli transferler elde etmeleri gerekiyor arsenal takımının. şu andaki kadrosuna baktığımız zaman aslında yetenekli oyuncuların hala kadroda olmaları onlar için avantajlı ama şu ana kadar istedikleri performansı bir türlü yansıtamadıklarını görüyoruz. bunu zaman içerisinde açmaları gerekiyor yoksa büyük kayıplar yaşayacaklarını görebiliriz. arsenal takımı şu ana kadar aslında avrupa'da büyük işler başarmış bir kulüp olduğunu söylemek doğru olur. ama o zamanki dönemlerde gerçekten daha kaliteli bir kadrolara sahip olduğunu ve önemli oyuncuları vardı. şu anda ise yine kaliteli oyuncuları var aslında ama yetersiz bir durumda olduğunu söylemek doğru olur. bunun için de biraz daha maddi konuda destek vermeleri gerekiyor başkanlarının diye düşünüyorum. inşallah ilk yarı dönemde yıldızlaşmış isimleri ve alacakları oyuncuları şimdiden hazırladıklarını düşünüyorum. inşallah bunları büyük maddi paralar ödeyerek kadrolarına katacağını ve daha da güç denebilecek lerini tahmin ediyorum ve bici ortak olacaklarını düşünüyorum. şu anda her hafta neredeyse maçlarını kaçırmadan takip ediyorum çünkü oynadıkları oyun gerçekten mükemmel bir derecede olduğunu söylemek isterim. bu yüzden de maçları genel olarak bol gollü geçiyor arsenal takımının ne savunmada büyük sıkıntılar yaşadığını görebilmek deyim aslında. çünkü neredeyse arsenal takımı her maçta gol yemeğe müsait bir savunması var. özellikle savunma hattında önemli eksikleri sahip olduklarını söylemek gerekiyor. inşallah transfer dönemini iyi geçirdiler ve 2. yarı dönemde bizlere daha zevkli bir futbol maçları izleteceklerini tahmin ediyorum.

0

arsenal nerdeyse 3-4 yıldır inişte ne kadrosu iyi (istisnalar var tabi) ne de teknik direktörü

1

arsenal kadrosu bence yetersiz. uzun zamandır avrupa daha doğrusu dünya sahnesinde kendini gösterememektedir. aslında iyi bir takım ama uzun bir süre oldu kupa maçlarında kendilerini finalde göremez olduk.