0

kimsenin malına göz dikmiyoruz hırsızlığını yapmıyoruz. sorulan sorular var verilen cevaplar var ve bu cevaplar karşısında alınan kuruşlar var. bence helaldir.

0

helaldir cunku anlimizin teriyle kazaniyoruz

0

bunu her zaman rabbim bilir.. ama gene de ben bildiğimi söyleyeyim. helaldir çünkü yazarken parmaklarımız yoruluyor, bilgisayara, telefona bakınca gözlerimiz ağrıyor, yeri geliyor uykusuz oluyoruz insanlar oturduğu yerde de çalışıp para kazanıyor, biz de aynı şekilde oturup para kazanıyoruz.. yani herhalde herhalde sonuçta emek harcıyoruz, çabalıyoruz burada imla kurallarına uyuyoruz, yani bedavadan para kazanmıyoruz sorumani'ye de biz para kazandırıyoruz, sorumani'de bize para kazandırıyor. tabii ki de helal para normalde alın teri ile kazanılır.. bunun da helal para olduğuna inanıyorum. inşallah öyledir en iyisini ve en doğrusunu rabbim bilir.

0

helaldir tabikide sonuçta emek harcıyoruz. eğer emek harcamasaydik kendiliğinden gelen bir para olsaydı haram olurdu.

0

burda bir emek var düşünüp yazı yazıyoruz ama boş beleş işler yapmaktan daha iyidir

0

niye haram olsun ki kardesim... emek verip hsrf harf klavyrye basiyordun bir ugrasin, emegin var. calip cirpmadiktan sonra..

0

bence helaldir,netice de burda emek harcaniyor ve bununda bir bedeli var bizde bedelini aliyoruz.

0

ortada bizden istenilen bir para yok tamamen sitenin aktif kullanıldığı arttığı için site sahibinin kazandığı paradan bize sadece cüzi miktarda bir pay veriyor bence helaldir

0

sorun manide kazanç helaldir bence çünkü kişi çalışarak soru sorarak ve soruları cevaplayarak para kazandırıyor bence çok mantıklı bir sistem soru mani günümüz döneminde çok gelişmiş bir sistemdir. soru sorarak ve soruları cevaplayarak para kazanmak çok mantıklı bir şey et sormanı gerçekten paraları ödüyor soruma niye bana bir arkadaşım önerdi ben gerçek başta inanmadım sadece kayıt oldum ve birkaç soruya cevap verdim ondan sonra arkadaşım 25 tl çekti ve bana bu sitede çalışmamı önerdi ben de o günden beri uğraşıyorum gerçekten sistem çok güzel çalışıyoruz inşallah bozulmaz buradan çok büyük paralar kazanan kazanan da var iki kat iki kat kazanç gibi yarışmalar var burada daha çok para kazanırsın kim eğer daha çok uğraşırsan uğraşırsan daha çok para kazanıyor ben okuldan dolayı çok çalışamıyorum. ama bu sitede gerçekten çok büyük paralar kazanılabilir ben referans sistemi ne en çok üye getiren kişilerden biriyim 100'den fazla referansım var ama referans sistemi çok güzel çalışmıyor başta üye olduğu zaman 1 den 5 tl referanstan kazandım ama sonra bu 5 tl silindi geçen günde 8 tl'ye yakın bir para kazandım ama bu paralar da silindi keşke hiç ekleme s lerde direksiyon söyler zaten şu anda 25 tl yaparsan parayı çekeceğim sistem çok mantıklı bence çünkü kendine daha çok soru sorar daha çok soru cevaplar o daha çok kazanır yani çalışmaya bağlı bir sitedir site güzel herkese öneririm helal kazanç için tek site.

0

kimse ortaya para koymuyor yani para karşılıgı biri kaydedip biri kazanmadıgı için helaldir

0

helaldir kardeşim ya neden helal olmasınki hepimiz burda bir uğraş oeşindeyiz emek belirli br saatimizi harcıyoruz internetimiz gidiyor hem sen haram olduğunu düşünüyorsan böyle şeylerin bence kullanmaman gerekir.

0

helaldir sitede dolastikca site sahiperi para kazaniyor bizedl de pay veriyorlar

0

helaldir helal kardeş sonuçta kendi emeğiyle belli bir saatini ayırıpta veya bütün gününü burada yazarak geçiriyorsun neden haram olsun ki kazandıklarımız bence helal sen galiba haram olduğunu düşünüyorsun ki böyle bir soru sormuşsun

1

tabi canım neden helal olmasın ki alnımızın teriyle çalışıp paramızı alıyoruz bunun neresinde sakınca var.

1

neden olmasın ki kşmse bixe bedavadan al bu para senin ılsun demiyor ya da kimse burada para zaman harcamadan, vakit vermeden, araştırma yapmadan para kazanmıyor. emeğimizle harcadığımız vakit ve yaptığımız araştırmalarla kazandığımız için helal olduğuna inanıyorum. ayrıca kimsenin hakkını da gasp etmiyoruz.