0

gençlik ile yatırım arasında bir ilişki vardır. nasıl bir ilişki var derseniz gençlik için yatırım yapılmalı çünkü yatırım yapılmazsa gençlik çok kötü bir yere gider. gençlik için üretim yapılmalı gençlik için yenilikler yapılmalıdır istihdam yapılmalıdır ülkenin kalkınmasını sağlamak için ve gençlerin daha iyi üretim yapılabilmesi için iş olanakları sağlamak gerekir. çünkü iş olanakları sağlamazsa gençleri sadece gençlerimiz üniversiteden 4 yıllık veya 2 yıllık mezun olarak işkurların önünde iş beklerler ve hiç bilmedikleri bir meslekte hiç bilmedikleri bir yerde çalışırlar o yüzden bunların olmaması için bence gençliğe yatırım yapılmalı ve eğitim sistemimizin oldukça iyi bir şekilde düzeltilmesi gerekir çünkü gerçekten de eğitim sistemimiz oldukça çok kötü artık dünyamızda bir an önce bir el koymak gerekir. gençlik için özellikle de geleceğe yönelik bir yatırım yapacaksak genellikle üretim yapılmalıdır ülkedeki tarım hayvancılık veya bu meslekte okuyan gençlerimiz ile ilgili daha çok katkı sağlamalıdır onlara çünkü gençler bu tür alanlarda genellikle kendilerini geliştiriyorlar ve tarım ve hayvancılıkta maalesef geride kalıyoruz o yüzden birazcık daha bu konu hakkında üzerinde durulmalı ve iyileştirilmelidir yani gençlik ve yatırım yapacaksak gençliğe yatırım yapacaksak yani genellikle bunları yapmak gerekir çünkü bunları yapmazsak gençliğimiz üretemez gençliğimiz ileriye gidemez ve geride kalırlar ve hep mutsuz olurlar.

0

genç insanlara yapılan şeyler yatırım olarak aktarılabilir bunun temel sebebi insanlar doğar gelişir ve ödüller bir sonraki nesillere bilgi aktarımı yaparlar gençlerimize yaptığımız her yardım onlara bir yatırımdır aslında çünkü onlar ülkemizin geleceğidir

1

gençlik bir milletin geleceği yatırımıdır. gençlik ile bir yerlere varabilirsiniz. gençlik üzerindeki enerjiyi iyi kullanırsanız ve doğru zamanda ve yerde kullanırsanız istediğiniz amacı gerçekleştirebilirsiniz. gençlik demek enerji demektir. bu enerjiyi mutlaka doğru yerlerde kullanmak gerekiyor. boş kahve sokaklarında gençleri zehirlemek, boş muhabbet fedaileri yapmamak gerekiyor. bu ülkenin gençlerini mutlaka topluma kazandırmak gerekiyor. boşa geçen her zaman bu ülkenin zararına olmaktadır. yatırım için mutlaka gençleri iş imkanları sağlanması gerekir. gençleri mutlaka üretime katkı sunması için onları cesaretlendirilmeli ve üretimde onları istihdam etmek, üretime katkıda bulunması için olanaklar vermek gerekiyor. aksi halde gençler üretime kazandırılamaz. üretim olmazsa ileriye yatırım olmaz. yatırım olmazsa refah olmaz. bundan ötürü mutlaka gençlere güzel imkanlar sunulmalıdır. onları hayata ve ülke menfaatları için üretime katkı için olanaklar sunulmalıdır.