0

bence döviz yaptırmak daha mantıklı çünkü değer kaybetmiyor çoğu zaman artıyor ve düştüğünde yapıp yükseldiğinde bozdurmalisiniz bence öyle çok karlı olur.

0

genelde klasikleşmiş bir yatırım aracı bizim geleneksel yatırım aracımız altın bu hiçbir zaman değişmiycek ama ben olsam yatırım ama üçe böler altın dolar ve euro olarak yapardım.

0

ben yatırımımı her zaman altından yana kullanırım. altın her zaman kazandıran bir yatırım aracıdır. fakat kısa vadede istiyorsanız bunu bence arabaya yatırabilirsiniz kısa vadede araba da iyi kazanç sağlıyor ama ben uzun süre buna dokunmam diyorsanız altından şaşmayın derim ben. uzun vadede altın çok kazandıran bir yatırım aracıdır.

0

altın almak her zaman ve herkes için mantıklı makul güzel bir yatırım aracıdır. altın uzun vadede sahibine yüksek karlar getirdiği kesindir. altından kar kazanmak isteyen yatırımcılar bunu gözardı etmemelidir. kısa vadede. kazancınız olmayabilir. bundan ötürü uzun vadeleri düşünmek gerekiyor. eğer kısa vadede kar elde etme düşünceniz var ise başka alanlara yönelmeniz daha isabaetli ve mantıklı olacaktır. ama unutmamak gerekir ki, yatırım arabacınız ne olursa olsun hepsini takip etmek ve gündemi okumanız gerekiyor. özellikle borsa ve döviz dünyasında bu takip işi kaçınılmaz bir gerçektir. fakat altın al ve yatışa geç. uzun bir süre unut. yalnız bu uzun süre 5 ya da 10 yıl değil 6 ay 1 sene gibi. ama siz daha da uzun yaptırabilirsiniz. tercih elbette sizindir.

1

küçük paralar için altın güzel bir yatırım için. ev, arsa, dükkan alacak paralarımız olmadığına göre. döviz yatırımını da hiç samimi bulmam yıllardır ama bunlar benim yatırım düşüncelerim zaten tavsiye değil. biriktirmekle başlamalı yatırım, bunu da altın olarak biriktirirseniz kıymet kaybetmez en azından birikiminiz. benim düşüncem bu şekilde.

0

altın almak şuan için mantıklı bir yatırım değil altın almak yerine gayrimenkıl arsa yada dükkan almak daha mantıklı geliyor.gayrimenkul yada dükkan alarak onları kiraya verebilirsiniz.onlar he kendi parasını kazanacaktır.aaltın alırsanız ülkenin durumu malum altın yakın zamanda düşecek şuan çok pahalı altın düştüğünde almalısınız.