0

olursa cok guzel olur aslinda. 2 gunluk bir yarisma oyle guzel olurdu ki. yilbasindan bu yana hic yarisma yapilmadi. en son iki kati kazanc yapildiginda da subat sonunda yapılmıştı. 1 martta bitmisti iki kati kazanc. yani yakin zamanda yeni bir etkinlik olmasi hepimizi sevindirir. hem yeni gelen arkadaslarimizin yarismalarin nasıl birsey oldugunu gormus olurlar.

0

yilbasi yarismasindan sonra sitede bu zamana kadar yarisma yapilmadi. halbuki bir yarisma yapilsa cok guzel olur. cunku hala %5 lik daha fazla kazanctan cikmamis sorular var. hem onalrin hem de cdvapsiz kalmis sorularin cevaplanmasi icin bir firsat niteliginde. ama tabi sorumani ekibo ne dusunmekte, onu bilemiyoruz. gerci yilbasi yarismasindan sonra kac defa iki kati kazanc yapildi ama. sorumanide bizi yarisma heyecanlarindan da mahrum birakmasa keske. site icerisinde cok tatli rekabetler oluyor

0

valla olursa çok güzel olur. gerçi sevgililer günü yaklaşmakta. yarışmayı o zamana sakladıklarını düşünüyorum. ama yine bir iki katı kazanç etkinliği yapsalar çok güzel olacak. hadi bakalım 10 gün içerisinde ne kazar kazanç yapacağım yarışma olmasa bile. şubatın dokuzunda kitap fuarı var yine.

1

yarışmalar olur.. ama bence ödüllü yarışma olmasın gene 10 kişiye verirsin ama herkes iki kat kazanç elde etse listede 10 kişi olsun en son yarışma olduğu gibi yani bence öyle daha adil oluyor.

1

ilgi alaka olduğu için yeni etkinlikler yeni yarışma mutlaka olacakdır

2

bence olur çünkü yıl başı yaklaşıyor olur yarışma.

0

yeni bir yarışma haftasonu olur diye düşünüyorum. son yarışmalar hep öyle oldu.