0

mecbur kalırsam eğer çocuklarım için çalışırım

0

ahlak çerçevesi içinde her işte çalışırım ve tabi ki elimden gelen iş olma kaydıyla

0

çalışacağım iş ahlak dışı ve gücümün yetmediği bir iş olmamak kaydıyla çalışırım.

1

suç unsuru olabilecek ve ahlak dışı yollara sapmamak suretiyle çalışırım galiba. gücümün yetmeyeceği, yapamayacağım işler olacaktır ama denerim en azından. allah sağlık versin geriye kalan sorunlar aşılmayacak sorunlar değil, helal para olduktan sonra yapılır.

0

ekmek parası düşünüyorumda her işte çalışmazdım herhalde ama eğer gerçektende çok ihtiyacım varsa çalışırdım o işte ama bir süre sonra dayanamayıp herhalde çıkardım diye düşünüyorum.beni çok aşırı şekilde zorlarsa o işten çıkarım herhalde.

0

helal para olduğu sürece ekmek parası için her yerde çalışırım. evet çocuğumun boğazına helal lokma geçsin, diye benim eşim de çok şükür helal para kazanıyor. yani hırsızlık yapmaktan iyidir. sonuçta ekmek parası kazanmak ayıp bir şey değil. çöpçüler ,ev temizliğine gidenler, hurdacılar yani bunların yaptığı işler ayip değil.. sonuçta helal para kazanıyorlar. yani helal olsun ben de yaparım. neden, yapmayacağım ki alın teri akıtmak kadar güzel bir şey var mı? herkes bence ekmek parası kazanmak için iş beğenmemesi lazım, ne iş olursa da olsun çalışması lazım, çocuklarının bazında haram lokma geçilmemesi lazım yani benim düşüncem de bu ben çocuğum için her işi yaparım.

0

ekmek parası için her işte çalışmam örneğin pezevenklik yapmam karı satmam ben namuslu helaliyle olan ekmek parası adı altında her işi yapabilirim çünkü para kazanmak geçinebilmek için ayakta durabilmek için en büyük şarttır kuruş kuruş da olsa parayı kazanıp biriktirebilmek çok önemli bir şeydir ailenizle çoluk çocuğunuza baka bilmeniz için para en önemli en faydalı şeydir..

0

sacmalamayin lutfen tabi ki hayir..:)
kendime guzel bir ticari is kurmadan evlenmeyi felanda dusunmuyorum.

0

bu zamanda geçinmek çok zor birde evli ve cocukluysan çok daha zor insan kendi karnı doymadimi gene idare eder de canından bir parçanın karni doymadimi kafayı yer mecbur calisicaz tabi her iste evde bekleyen var başka sans yok hayat bo le gerektiriyor aslında her zaman ışte kimi insan doğuştan zengin oluyor kimide bizim gibi tırmanılıyor zor iş oldu yasamak günümüzde eskiden de zormuş ama simdi bambaşka yani herşey pahalı bişey almak istersen dünya para kopmuş gidiyoruz ışte bo le de bakalım nolcak sonumuz ben hiç anlamıyorum ya gerçekten kuba da hayatı okuyookuyorum bazen adamlar inanılmaz iyiler ev iş yaşam temizlik bu gibi şeyler ücretsiz yani halkına değer veriyor ülke araba bile veriyorlar altlarına herkes ülkeye ülke herkese calisiyor bo le yaşamak daha mi iyi diyorum yani çünkü insanlarımız bitmiş durumdalar artık 1603 lira al 700 lira ev kirası ver 400 lira doğalgaz ver 150 lira elektirik ver 50 lira şu ver yok telefon yok int3rnet yani buna insanın dayanabilmesi imkansiz ya nasıl geçer bo le bir ömür ge rcekteb çok zor

0

günümüzde geçinmek bir hayli zor, bu nedenle ailemize bakabilmek için, her işte çalışabilirim. ekmek aslanın ağzında diye bir söz vardır, gerçwkten ekmek aslanın ağzında, birde ülkemizde işssizlik oranı ortada, kimse işçi almıyor, alan ise mecbur
olduğumuz bildiği için düş0k maaş ile kölelik yaptırmaya çalışıyor. malum birde her şeye zam geliyor, bu durumda milleti kölelik yapmaya zorluyor.

0

eğer mecburen çalışırım. çünkü sonuçta herkes evine ekmek götürmek için çalışmaktadır. ekmek parası heleki bu devirde çok önemli her şey zamlanmış ancak aldığımız maaşa ücret yok.

0

aile geçindiriyorsam her işte çalışırım.sonuçta iş iştir paramı versinler yeter.hiçbir işte çalışanı asla hor görmem .

0

eğer gerçekten ihtiyaım varsa ve artık para kazanıp karnımı doyurmam gerekiyorsa evet her işte çalışırım. gerekirse çaycı olur, tuvalet temizler yine çalışırım.

0

ekmek parası için temizlik vs buna benzer işlerde çalışırım. tabi çalıştığım işler güvenilir olması şartıyla.