0

yani yarışma olunca insanlar daha aktif olurlar çünkü daha fazla para elde edecekleri için, site yarışma düzenlemediğinde sitedeki aktiflik haliyle düşüyor.

0

yarışma olmadığı zaman çünkü bir heyecanı kalmıyor yarışma olduğu zaman ise heyecan 2'ye katlanıyor bu yüzden yarışma her zaman olsa katılımcı çok fazla artabilir ben pek yarışmaya bakmıyorum ama olsa daha iyi olabilir

0

insanlar gerçekten kurnazlık peşinde bu kadar insanlar burada aktif toplam 7- 8 kişi aktifiz eminim yarışmak bitti millet gene gitti yarışma olduğunda gene gelip o ilk sıraya almaya çalışacaklar bence bu haksızlık menfaatçilik, bencillikten başka bir şey değil ,insanları ben de çözemez oldum.. gerçekten bu durum beni çok üzüyor. kolay yoldan kazanalım derdinde millet ne de olsa yarışmayı kazanırsam oradan alırım... en azından her gün aktif olma demelerinin peşindeler öyle bir düşünceye sahipler sorumani zaten görüyor ve o listede beş - altı kişi imla kurallarına uymadan ön sıraya geçti. ben 48 saati bekliyorum bakalım onaylanacak mı ,acaba onlar o parayı alacak mı ? diye gerçekten çok merak ediyorum.

1

aktif sayısı çok değişmiyor bence, sadece yarışma olduğunda ekstra bir yoğunluk oluyor. ödülü alan, yarışma yorgunluğuyla siteden uzaklaşabiliyor tabi, kolay değil o paraları kazanmak. elin, dilin, aklın yorulur. ben yarışmalarda iddialı bir kullanıcı olmadığım için buralarda her zamanki gibi aktif olmaya, sorup cevaplamaya devam.

1

çünkü insanlar yarışma olduğu için daha çok aktif oluyor ve daha çok hızlanıyor lar uzun yazmaya çabalıyorlar.yarışma olmadığı için ve daha değişik şeyler olmadığı için sitede önemli şeyler olmadığı için insanlar maalesef fazla girmiyor ben çabalıyorum sürekli genellikle girmeye çalışıyorum ama aşırı bir şekilde kazanamıyorum maalesef.

0

ben genellikle işte olduğumda giremiyorum siteye ancak bazı kullanıcılar sadece yarışma olunca giriyor. fırsat buluyorlar çünkü kısa sürede sorumani 40-50 tl gibi güzel ödüller veriyor. sorumani sitesinde 40 tl kazanmak çok zor iş çok aktif olan biri anca bir haftada kazanabilir bu parayı iki günde kazanmak için kullanıcılar yarışmalarda genellikle daha çok aktif oluyor.

0

yarışma olunca para ödülü var ya.. kısa sürede kazanamayacağı bir ödül mesela. bu biten yarışmadaki gibi. birinciye 50 tl. hemen iki günde yapabilir misin? yapamazsın. bunu fırsata çeviriyorlar. bu sürede hem kendileri verdikleri cevaplardan kazanıyorlar hem de ödülü alıyorlar. 2 gün gibi kısa bir sürede kendi yaptığı kazanç ve ödülle beraber 65-70 tl yi buluyor kazançları. adamlar niye boşuna uğraşayım, yarışma olduğu zaman gelir aktif olurum diyor..