0

evde boş oturmaktansa en azından burada cevap yazıp birkaç kuruş kazanabiliyorum. yani günümüzde para kazanmak kolay değil. piyasalar öylesine durgun ki. yeni iş bulmakta zor malesef. e ister istemezz buradan kazandığımız para için akmasa da damlar diyoruz açıkçası. hiç yoktan iyidir yani 25 -30 tl... ama tabi daha fazlasını kazanmak için sitede baya aktif olmak lazım. burada bazı arkadaşlar vardı yarışmalarda baya aktiflik kazanıp hem kendi cevapladıklarından kazandıkları oldu hem de yarışma ödülünü aldı 200 tl yi. o arkadaşımız o ay toplamda 400 tl den fazla para çekmişti. ama baya uğraşmıştı açıkçası. yani buradaki aktifliğimizi ne kadar arttırırsak o kadar fazla kazanma şansımız var. tabiri caizse damlaya damlaya göl olur misali. aktif oldukça daha fazla kazanırız.

0

yani hiç yoktan iyidir. oturduğumuz yerden kim bize para veriyor ki. oturduğumuz zaman iki soruya cevap yazıp birkaç kuruş kazanabiliyoruz. limite ulaşınca ödememizi alabilşyoruz. hemde 3 iş gününde yatırıyor bu site paramızı. ysni müsait oldukça hep yazdım bu sitede ben. ödemelerimi de aldım. damlaya damlaya göl oldu yani. hatta bu sitedeki ilk ödemelerimle tüyap kitap fuarına gitmiştim.

0

evet, akmasa da damlar diyerek takılıyorum bu sitede. en azından evde bos bos oturup parasizliktan sikayet edecegime ara ara gelip sitede tekılıyorum, kazandığım kuruşlara bakıyorum... hatta uygundan kitap satın alıp kitap satışına bile başladım. 3 yere koymuş bulunmaktayım o kitapları. daha satılan edilen olmadı çünkü daha yeni koydum internet ortamına. bir hafta filan oldular işte. işte burada takılıp kuruş kuruş biriktirmeseydim paramı hayalim olan bir şeyin ilk adımını atamayacaktım. yani en azından çok büyük meblağlar birikmiyor ama bu gibi küçük şeyleri yapabilmek için fena paralar sayılmazlar yanii... burası birnevi sanal kumbara gibi. normal hayatta kaçımız kuruşları biriktirip 25 tl olana kadar tutuyor mesela. bırakın 25 tl yi, kumbaraya atacak kuruş bulamıyoruz ki... yani burası o yönden güzel.

0

evde bos bos oturup parasizliktan sikayet edecegime mesguliyetime gore bu sitede takılıyorum. hic olmazsa 1 gunde iki ekmek parasi cikartsam bile kar. ve ben eve bakan biri degilim. ailemjn yaninda yasayan issiz bir bireyim. hic yoktan ufak tefek birikim yapmis oluyorum. tabi yarismalar ya da x2 olayi surekli olsa daha guzel olur hem bizim açımızdan hem site acisindan ama.. en azindan buna da sukur diyip akmasa da samliyor diyorum... instagsamda ya da facebookta bana pada vermiyorlar sonucta

0

kazançlar için akmasa da en azından damlar diyorum çünkü kuruş kuruş biriktirmek gerekiyor hayatta durabilmek için..

0

bana göre gayet kazançlar iyi gibime geliyor. şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

1

evet, uğraşıp didiniyoruz en azından bunun için. günde bir lira kenara koyamıyoruz normal hayatta, burasıda sanal bir kumbara gibi kuruş kuruş birikir bir ödeme talebi miktarı olur, hiç değilse ayda telefon faturamız çıkar diye düşünüyorum. sosyal medyada o kadar zaman geçiriyoruz bize beş kuruş faydası yok, en azından burada az da olsa bir karşılığı var.

0

benimki oyle maalesef sıkıldığım icin gunde en fazla bir tl kazanıyorum çünkü sıkılıyorum artık gelirler çok az.

0

evet kanka en azından dediğin gibi akmasada damlıyor. bazen diyorum çok az o kadar uzun ve mantıklı cevaplar yazıp elimi yoruyorum karşılığı 5-10 kuruş ama şuan sitede'ki sanırım 17 . günüm toplam kazancım 110 lira sorumani sitesi yarışmayı incelicek incelediğinde o kazancımda gelirse toplam 150 lira 17 günde benim için müthiş bir para bence çok güzel bir ek gelir kaynağı olduğunu söyleyebilirim sitenin bazıları sıkılıyor bir kac soru cevaplayıp siteyi bırakıyor. ancak mantığı çözüp sitede biraz aktif takılsalar çok güzel paralar kazanabilirler.

0

evet evde boş oturmaktansa birşeylerle uğraşmaya çalışmak daha iyi

1

evet evde boş boş oturkatansa buraya girip bişeler karalamak hem zaman geçiriyorum hemde biraz para biriktirmek amacım. saygılarımı sunuyorum iyi geceler

1

mecburen diyoruz ne yapalım ben eskiden çalışan bir kadındim mecburdum çünkü 7yıldır da ev yüzü görmedim fakat şimdi küçük bir oğlum var maddi durumum çok parlak değil bi paket bez parası çıkar mı diye uğraşıyorum

1

ben damlaya damlaya göl olur diyorum daha çok. bu site için instagramda biri bir ayda 480 tl kazandım demiş. insanlar nasıl azimli bunun için de bir atasözü var siz anlamisinizdir beni. demem o ki cidden çaba ve azimle buradan iyi kazanç sağlanabilir gibime geliyor. allah büyük deneyip göreceğiz bakalım. allah yplumuzu açık etsin ayrıca da.